Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Inca dl10030a chipset driver lazım arkadaşlar :)

Inca dl10030a chipset driver lazım arkadaşlar :)

Similar threads

Konu başlıgında belirttiğim gibi arkadaşlar heryere baktım incik cıncık ettim ama yok varsa elinde olan bana bir yere upload edip gönderirse cok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Konu başlıgında belirttiğim gibi arkadaşlar heryere baktım incik cıncık ettim ama yok varsa elinde olan bana bir yere upload edip gönderirse cok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Herkeze merhaba arkadaşlar xp cdsi hazırlamam için içinde bütün chipsetlerin sata driverlarını barındıran bir sata driver paketi arıyorum google dan çok aradım ama bulamadım bulduklarımında linkleri ölü elinde olan varsa veya link varsa paylaşırsanız çok sevinirim Not : Özellikle via chipset...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ankara maltepe pazarından kızıötesi aldım bilgisayarım da win98 yüklü ekinde gelen cd ile usb driver ı yükledim yanında sarı ünlem işareti belirdi tekrar yükledim bu aygıt düzgün çalışıyor diyor fakat telefonuma bağlantı yapmak için com123 bölümünde ırda göremiyorum ayrıca dikkat ettim diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ankara maltepe pazarından kızıötesi aldım bilgisayarım da win98 yüklü ekinde gelen cd ile usb driver ı yükledim yanında sarı ünlem işareti belirdi tekrar yükledim bu aygıt düzgün çalışıyor diyor fakat telefonuma bağlantı yapmak için com123 bölümünde ırda göremiyorum ayrıca dikkat ettim diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,118Kullanıcılar
frozen2323Son üye
Üst Alt