iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar öncelikle bu modemin açıp kapatıldığında her seferde ayarları sıfırlanması ve tekrar internet kurulum yapması beni gerçekten çok sıktı bende bi yabancı siteden bu modemin İngilizce firmware yükledim fakat daha beter oldu modemin ara yüzünde hiç bişey yapamıyor hale geldim hangi seçeneğe tıklasam hep ID ve Password Gelirdu ekran bende modemin cd'ini içinde firmware vardır ümidi ile baktım ve buldum bi tane hemen yükledim programın yardımı ile ilk aldığım hale geldi ve türkçede oldu modem arayüzü fakat halen aynı ayarların sıfırlamasına çare olmadı oda geçen modem google'dan araştırırken arkadaşın biri bu modemi alıp yine aynı sorun yüzünden yetkili servise mail atmış onlarda size paylaştığım firmware göndermişler ve gerçekten sorun düzeliyor, aynı modem var ise sorun çıkartıyorsa tavsiye ederim arkadaşlar
Bu arada yapmanız gerek dosya indirdikten sonra içerisinde IncaUpgradeTools IM300NX adında klösür açıp ardından Toolsexe çalıştırın ve start üç beş dakika bekledikten sonra tamamladığını gösteren yabancı yazı yazacaktır işlem basit bu kadar
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bu arada yapmanız gerek dosya indirdikten sonra içerisinde IncaUpgradeTools IM300NX adında klösür açıp ardından Toolsexe çalıştırın ve start üç beş dakika bekledikten sonra tamamladığını gösteren yabancı yazı yazacaktır işlem basit bu kadar
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız