Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Inca Modemde Nasil Port Acabilirim ???

Inca Modemde Nasil Port Acabilirim ???

Similar threads

allah rızası ıcın bılgısayardan anlayan varsa, bu mesajı okuduktan sonra cevapta yazsın elıne bulasmaz lutfen ben bır leptop aldım oyun leptopu fiyatı 6500 TL Marka asus özellıklerı assagıdadır bu ozellıkler ıle gta 5 İ Full+full da oynarmıyım lutfen ama cevap verın admınler eger yanlıs yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Evinizde yerel sunucu kurma destekli online oyunlar oynamak, web siteleri veya projeleriniz için kullanabileceğiniz sunucular kurmak için ihtiyacınız olan şey port açmak. Aynı şekilde bir cihaza (örneğin IP kamera) uzaktan ulaşmak ve kontrol etmek için de portlara ihtiyacınız var. Peki port...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
herkese merhaba forumlarla pek alakam yoktur, umarim dogru yere acmisimdir konuyu; herhangi bir yanlis yaparsam mazur gorursunuz umarim benim vaio vgn fs315m model laptop'im var sony'nin updater'ini kullanarak, onun yonlendirmelerini takip ederek bircok update ile birlikte dvd rw'in da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
URL’ler, internet kullanıcıları için basit mavi metinlerden ibaret bağlantılar olabilir. Ancak bir site yöneticisi için bu bağlantılar çok daha kritik rol oynamakta. Bu nedenle nasıl en doğru şekilde oluşturulacaklarını bilmek bir hayli önemli diyebiliriz. Öncelikle URL’lerin öneminden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt