Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnca wirilles yardım

İnca wirilles yardım
0
103

Similar threads

Inca 11n Usb Wıreless adaptor Inca IUDS300 Bir Usb wireless modem aldım Cdsini kurucaktım laptoba ama kuramadım Kullanma kılavuzunda 98Me2000Xp var Benım laptop windows 7 yanı kabul etmıyor yuklemeyı Saatlerdır wındows 7 surumunu aradım ama bulamadım Yardımcı olabılrmısnız nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Inca 11n Usb Wıreless adaptor Inca IUDS300 Bir Usb wireless modem aldım Cdsini kurucaktım laptoba ama kuramadım Kullanma kılavuzunda 98Me2000Xp var Benım laptop windows 7 yanı kabul etmıyor yuklemeyı Saatlerdır wındows 7 surumunu aradım ama bulamadım Yardımcı olabılrmısnız nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
INCA IC3562 Webcam Xp & Vista Driver, Inca firması tarafından üretmiş olan INCA IC3562 Webcam ürününün işletim sisteminizde (Windows XP, Windows Vista, Windows 7) sorunsuz ve stabil çalışması için driver dosyasıdır, dosya sürümü 092d737 Bu driverı bilgisayarınıza indirip kurarak yaşamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaslar ben nvidianın sıtesınden geforce 7300 le driverini indirdim ama Setup detected that the operating system in use is not Windows xp x64 EditionThis setup program ant its associated driver are designed to run only on windows xp x64 EditionThe İnstallation will be terminated Gibi bir hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
pc ye format attım ama anakart yüklenmiyor cd yi takılıyorum sorry we do not support this mb diyer sanırım anakartın güncel olması gerekıyor ama birturlu bulamadım bunu nasıl öğrenebilirim modelini kasaynın her 2 kapağını açtım baktım hiç biryerde yazmıyor cd yi kontrol ettim ondada bulamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt