Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnce: 4 Eylül'de Sivas'tan memleket hareketi başlatacağız

İnce: 4 Eylül'de Sivas'tan memleket hareketi başlatacağız

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Muharrem%2DInce%2Dden%2Dsecim%2Dyorumu%2DAdam%2Dkazandi%2D206978%2Ejpg

İnce'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu halde: 

Herkes konuştu. Bilen de bilmeyen de konuştu. Artık Muharrem İnce konuşacak.

Türkiye tarihinin en güç devrini yaşıyor. 18 yıllık bir iktidar yeni sıkıntılar eklemiştir. Mühürsüz oy pusulalarıyla kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi problemleri büyütmüştür. Devlette kurum ve kurallar çökmüştür.

TÜİK üzere MB üzere kurumların bağımsızlığı yok edilmiştir. Din ve vicdan ortasındaki bağ koparılmıştır. Okul tipleri ortasındaki ayrımcılık eğitimin niteliğini düşürmüştür. Bu siyasetler sonucu varlıklı toprakların fakir çocukları haline geldik. Ülkemizde güç sorunu değil, güç idaresi sorunu vardır. Dış siyasette gel-gitler yaşayan, savunma sistemlerini kullanamayan, problemlerini erteleyen bir ülke haline geldik.

Mavi Vatan'da büyük bir zenginlik bulunmaktır. Bu hakları korumak partiler üstü bir pozisyonla ele alınmalıdır. İşsizliği artıran, iktisattaki memnuniyeti buzdolabı satışına bağlayan bir Cumhurbaşkanı var. Türkiye'yi bu noktaya başkan partileri getirmiştir. Hem başkan, hem muhalefet sorunu vardır.

Kurultaylarımızda 5 dakika konuşabilmek için büyük uğraş vermek gerekiyor. Bugün kurultayda CHP Genel Lideri bir konuşmacıyı dahi dinlememiştir. Bayan Kolları Kurulayı'na katılmamıştır. CHP, İçişleri Bakanlığı'na dilekçeyle kurulmuş bir parti değildir. O nedenle dilekçeyle ayrılınmaz. Ayrılsam bile partiyi kurtarmak için ayrılırım. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk'ün işgal altındaki İstanbul'u kurtarmak için Ankara'ya gitmesi üzere.

AKP çökecek ancak Türkiye'nin üzerine çökecek. AKP çökerken CHP kurtarıcı değil seyirci rolü üstleniyor. Türkiye'nin meselelerini ne tek adam iktidarı ne tek adam muhalefeti çözebilir. Türkiye seçeneksiz değildir. Ecevit'in yüzde 42'si mümkündür hatta yüzde 50+1 de mümkündür. Bizim başlattığımız hareket muhalefet hareketi değildir. Gayemiz bir çıkış yolu göstermektir. Türkiye'nin barışmaya, üretmeye ve adil bölüşmeye muhtaçlığı vardır.

Başlattığımız hareketin ismi '1000 günde memleket hareketi'dir. Alanında uzman, baş yoran bireylerden oluşmaktır. 'Zafer' hazırlanmaktır. Hareketimizle zafere hazırlanıyoruz. Milletimizin isteklerini vizyonumuzla birlikte hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde millet nasıl bizi finanse ettiyse tekrar edecektir.

4 Eylül'de Sivas'ta olacağız. Memleket hareketi başlatacağız. 1000 günde Memleket Hareketi'nin yol göstericisi Mustafa Kemal Atatürk olacaktır. Nerede olursak olalım gönlümüz her vakit Atatürk'tedir. Bu hareket aklı ve bilimi temel alacaktır.

Moralimi bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar, billboard'lara afişimi az asıyorlar, bana yakın olan vekilleri listeye koymuyorlar. 

Gelelim seçim gecesine. Bilgi verin diyorum vermiyorlar. İkinci cinse kaldı mı kalmadı mı bilmiyorum.

Bana 'Neredeydin?' diye soranlardan özür diliyorum. Krizi makus yönetmiş olabilirim lakin bana data vermediler, zira bilgi toplanmadı. 4 milyon oy sahipsiz bırakıldı. 

Şayet Erdoğan'ın eski arkadaşlarından birini Cumhurbaşkanı yapacaksak ben buna CHP iktidarı demem. Bizim Genel Liderimizin cumhurbaşkanı olma tezi yok.

Adaylarımız güzel bir kampanya yaptı, lakin mahallî seçimleri bize Kürt vatandaşlarımız, HDP'li vatandaşlarımız kazandırdı. Onlara açıkça teşekkür edemediler.

Benim için 'Saray onu destekliyor' diyenler CHP içerisindeki rant baronlarıdır. Yandaş medyaya gelince, bana olan yakınlığınız gözlerimi yaşarttı. Fakat biliyorum ki, Memleket Hareketi gerçekleri söylemeye başladığınızda ekranlarınızı ve sayfalarınızı bana kapatacaksınız.

(Kendisine hakaret ettiğini söyleyen bir gence) Her bahar bir parti değiştirip elinde Çorum'un, Maraş'ın kanı olup da artık CHP'li üzere yapanlara dikkat et.