Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnce: Benimli ilgili dedikodular CHP Genel Merkezi'nde üretildi

İnce: Benimli ilgili dedikodular CHP Genel Merkezi'nde üretildi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Ince%2DBenimli%2Dilgili%2Ddedikodular%2DCHP%2DGenel%2DMerkezi%2Dnde%2Duretildi%2D227898%2Ejpg

CHP'li bir ismin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü teziyle başlayan tartışmada ismi geçen Muharrem İnce Yalova'da basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Erdoğan Suriye'yi, Trump'ı bitirdi. 5 gündür hiçbir şey konuşmuyor. Bu palavra haber çıkınca 'burada bir tezgah var' dedim. Çabucak sabah arkadaşlara 'bir tweet atalım, açıklama yapalım' dedim. Sayın Genel Başkan'ın televizyondaki açıklamalarını görünce 'Eyvah parti kaosun içine girecek' dedim.

Sayın Genel Başkan'a telefon açtım, 14 dakika sonra geri döndü. 8 dakika 14 saniye kendisi ile görüştüm. Dedim ki 'Burada bir palavra var. Yanınıza geleyim birlikte imaj verelim' dedim. 'Tamam, ben sana haber vereceğim' dedi fakat haber vermedi. Doğrusu bu açıklamayı Kılıçdaroğlu ile yapmaktı. Bu yüzden burada açıklama yapıyorum.

Ben adeta yalvardım. 'Yapmayın' dedim. Evvel bir özet yapmak istiyorum. Bu haber palavra haber. Burayı geçtik artık. Kaygımız bu değil.

Bir tezgah var, bu tezgahın sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. CHP bir şirket değildir, aile değildir, siyasi partidir. Türkiye'yi dönüştürmeye, Türkiye'ye yönetmeye talip bir partidir. CHP idaresinin 82 milyona borcu vardır.

24 Haziran seçimi akşamından itibaren bir iftira kampanyasıyla karşı karşıyayım. Benimli ilgili dedikodular CHP Genel Merkezi'nde üretildi. 

Beni yıpratmak için harcadıkları enerjiyi AKP'ye harcasalar emin olun iktidar olurlar.

Milyonların umutları üzerinden entrika çevirenlerden utanç duyuyorum. CHP kendi ayağındaki prangayı kırmadığı sürece pak siyaset yolunda ilerlemesi imkansız hale gelecektir.

Bu komployu ortaya çıkarır, cezalandırırsak emin olun tekrar şahlanırız. İsmi açıklamalısınız, 'Saray komplosu' diyerek işin içinden çıkamazsınız.

Genel Başkan'a çağrım şudur; 'Şaşırmadım' dediyseniz evvelden bunu duydunuz. 'İsmi biliyorum' dediniz, ismi açıklamalısınız.

Erdoğan'ın bu ülkeye çok ziyanı var. Ben Saray'ı aklamıyorum, çaba ediyorum. Erdoğan çıktı meydan okudu, 'Ben kimse ile görüşmedim' dedi. 'Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum' dedi. Ancak sen Erdoğan'ın ağzına gereç veriyorsun. Bugün bana komplo kuranlar yarın Kılıçdaroğlu'nu amaç alır. Ben el uzattım çaba edelim dedim kabul etmedi Genel Lider.

Partinin sözcüsü ağzını açmadı. Benim çiğerimi yakıyorlar burada. İftara atıyorunuz deselerdi içim yanmazdı. Ben bu ülkede 16 sene milletvekilliği yaptım. Erdoğan ile de Akşener'le de görüşürüm fakat Genel Başkan'a sorarım. Basını haberdar ederim.

CHP'ye kumpas mı var? Sen gereç verirsen bu türlü olur. Dedikodu CHP'den mi AK Parti'den mi çıkıyor. Gazeteci kaynağının CHP'den olduğunu söylüyor. Demek ki dedikodu CHP'den çıkıyor.

Kesinlikle hesaplaşacağız, bu hesabı görmeden yürüyemeyiz. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz.

Teşekkür etmem gerekenler var. Uğur Dündar, bu haber birinci ona gidiyor, Candaş Tolga Işık ona gidiyor sonra. Lakin bu arkadaşlarımız yazmıyor. İkisine de teşekkür ediyorum.

Adımı CHP Genel Merkezi'nde lekeleyerek yandaş gazeteci bularak tartıştırmak günah değil mi? 41 yıl sonra barajı ben aştırmadım mı size? Kendiniz aday olmadınız, mecbur kaldınız aday yaptınız. Sizde hiç vicdan yok mu?

Bugün dedikodu yapanlar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde otobüse binmek içintorpil yaptırmadı mı?

Ben sizin bildiğiniz Muharrem İnce'yim. Öfkesini de sevgisini de içinde tutmayan İnce'yim. Düz, yerli, ulusal, kumpas kurmayan İnce'yim.

CHP'den istifa edecek misiniz? sorusuna da yanıt veren İnce, "Rica ediyorum bana bir daha bu türlü bir şey sormayın. Ben kalbimi verdim. CHP sıradan bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değil. Atatürk'ün emaneti bu parti" dedi.