İnci Sozler
İnci Sozler Kısa
Evlenme davaya benzer Mutlaka memnun olmayan bir taraf vardır
Balzac
Hırsları kokunden atmak mumkun değildir Onları sadece asıl ulkulerine doğru yoneltmeğe calışmalı
Tolstoy
Hayatımızda en yuce, en guclu, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır
Dostoyevski
Yapılmış şeyler uzerinde konuşmak luzumsuzdur, gecmiş şeyleri ayıplamak da manasızdır
Konfucyus
Hayatta hic hata yapmamış birisi zaten hicbir işe başlamamış demektir
Henry Ford
Yoksulluğun hukum surduğu yerde ne utanma kalır, ne suc, ne namus, ne de ruh
Balzac
Bir insan sabahleyin doğru yolda ise, akşam saatlerinde de oyle kalacak ve bundan pişman olmayacaktır
Konfucyus
Hayatta hicbirşeyden korkmayın yalnız;herşeyi anlamaya calışın Marie Curie
Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım
Dostoyevski
Guzellik, coğu zaman kusurları gizleyen bir ortudur
Balzac
Herkes insanlığı değiştirmeyi duşunur, ama hic kimse once kendini değiştirmeyi duşunmez
Tolstoy
İnsanlar tecrubeleri oranında değil tecrubelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar
Bernard Shaw
İnsan yaşamayı ve yaşamamayı aynı şey diye kabul ettiği zaman hurriyete kavuşur
Dostoyevski
Tevazu ile konuşmayan bir kişi, zamanla bununla ilgili butun kelimeleri de tamamıyla unutabilir
Konfucyus
alıntı
İnci Sozler Kısa
Evlenme davaya benzer Mutlaka memnun olmayan bir taraf vardır
Balzac
Hırsları kokunden atmak mumkun değildir Onları sadece asıl ulkulerine doğru yoneltmeğe calışmalı
Tolstoy
Hayatımızda en yuce, en guclu, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır
Dostoyevski
Yapılmış şeyler uzerinde konuşmak luzumsuzdur, gecmiş şeyleri ayıplamak da manasızdır
Konfucyus
Hayatta hic hata yapmamış birisi zaten hicbir işe başlamamış demektir
Henry Ford
Yoksulluğun hukum surduğu yerde ne utanma kalır, ne suc, ne namus, ne de ruh
Balzac
Bir insan sabahleyin doğru yolda ise, akşam saatlerinde de oyle kalacak ve bundan pişman olmayacaktır
Konfucyus
Hayatta hicbirşeyden korkmayın yalnız;herşeyi anlamaya calışın Marie Curie
Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım
Dostoyevski
Guzellik, coğu zaman kusurları gizleyen bir ortudur
Balzac
Herkes insanlığı değiştirmeyi duşunur, ama hic kimse once kendini değiştirmeyi duşunmez
Tolstoy
İnsanlar tecrubeleri oranında değil tecrubelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar
Bernard Shaw
İnsan yaşamayı ve yaşamamayı aynı şey diye kabul ettiği zaman hurriyete kavuşur
Dostoyevski
Tevazu ile konuşmayan bir kişi, zamanla bununla ilgili butun kelimeleri de tamamıyla unutabilir
Konfucyus
alıntı