Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İncir Receli Duman Sezai Paracıkoğlu

İncir Receli Duman Sezai Paracıkoğlu
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sezai Paracıkoğlu İncir receli filminde soylediği şarkının sozleri

imagesincirrecelidumansezaiparacikoglu5adab35f2ede1

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda…

Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saclarında
Gozlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım…

İcim yanar, icim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuc yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

Similar threads

Sezai Paracıkoğlu Duman Sezai Paracıkoğlu Duman şarkısı Duman Sezai Paracıkoğlu Sezai Paracıkoğlu duman sozleri Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Halil Sezai Paracıkoğlu Duman sozleri Halil Sezai duman şarkı sozu Duman şarkısı sozleri Halil sezai paracıkoğlu Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
halil sezai paracıkoğlu isyan soz, halil sezai isyan sozleri, isyan sozleri halil sezai isyan şarkı sozu halil sezai Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
halil sezai paracıkoğlu isyan gitar akorları, halil sezai isyan gitar akorları, halil sezai isyan akor Em Em Benim bu derdim Fm Ne yağan yağmurda G Ne yalancı sonbaharda Em Ne bomboş sokaklarda Em Kırılmış her yanım Fm G Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
O Ses Turkiye Derya Avcı 5 şubatta soylediği şarkı duman sozleri Derya Avcı O Ses Turkiye 5 Şubat Derya Avcı Duman şarkı sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt