iltasyazilim
FD Üye
12 adet kuru incir
12 adet ceviz
20 g tereyağı
50 g toz şeker
200 ml su
1 adet limon kabuğu
1 adet limon kabuğu
50 g kaymak
Hazırlanışı
Kuru incirleri 10 dakika ılık suda bekletin Baş kısımlarını hafif kesip içlerine bütün ceviz yerleştirin
Bir tencerede tereyağını eritin ve incirleri 12 dakika tereyağı ile soteleyin Toz şeker, su, tarçın ve limon kabuğunu ekleyip tencerenin kapağını kapatın
1520 dakika kısık ateşte pişirin Ilıdıktan sonra kaymakla servis yapın
12 adet ceviz
20 g tereyağı
50 g toz şeker
200 ml su
1 adet limon kabuğu
1 adet limon kabuğu
50 g kaymak
Hazırlanışı
Kuru incirleri 10 dakika ılık suda bekletin Baş kısımlarını hafif kesip içlerine bütün ceviz yerleştirin
Bir tencerede tereyağını eritin ve incirleri 12 dakika tereyağı ile soteleyin Toz şeker, su, tarçın ve limon kabuğunu ekleyip tencerenin kapağını kapatın
1520 dakika kısık ateşte pişirin Ilıdıktan sonra kaymakla servis yapın