Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Indigo Prophecy(Fahrenheit ) in TürkÇe YaMa sını bulana rep yağmuru varr

Indigo Prophecy(Fahrenheit ) in TürkÇe YaMa sını bulana rep yağmuru varr
0
105

Similar threads

un Ocak ayındayız New York sokaklarında dondurucu bir soğuk var Şehir, bu zamana kadar gorulmemiş, bir soğuk havanın etkisi altında Docs Dinerda, sıradan bir gece gibi gozukmekle birlikte, restoranın tuvaletinde garip şeyler oluyor Bir adam bilincsizce, klozet kabininde, bileklerine bıcakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
ArkadaşLar şu FM 2008 ' in Türkçe YamaLarını Biri versin artık ya Herkez saçma sapan Türkçe Yama diye EngiLizce Yamasını veriyor Deli oLcam Bi eL atın
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Brothers in Arms : Earned in Blood oyunu için Türkçe yama arıyorum Daha önce böyle bir yama olduğundan adım gibi eminim fakat şimdi bulamıyorum Acaba bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,443Kullanıcılar
haluySon üye
Üst Alt