Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İndim Havuz Başına Şarkı Sozu

İndim Havuz Başına Şarkı Sozu
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İndim Havuz Başına turkusunun sozleri

İndim havuz başına
Bir kız cıktı karşıma
Sevda nedir bilmezdim
O da geldi başıma
Gelemem ben gidemem ben
Her guzele gonul veremem ben
Ac kolların sar boynuma
Uşudum uşudum saramam ben
Uşudum uşudum

Havuz başında burma
Capkın karşımda durma
Kirpiklerin ok olmuş
Yeter kalbime vurma
Gelemem gelemem
Gidemem gidemem
Gelemem ben gidemem ben
Her guzele gonul veremem ben
Ac kolların sar boynuma

Similar threads

İndim havuz başına bir yar cıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim o getirdi başıma Sevda nedir bilmezdim o da geldi başıma Gelemem ben gidemem ben Her guzele gonul veremem ben Ac kollarını sar boynuma Uşudum uşudum saramam ben Havuz başında burma capkın karşımda durma Kirpiklerin ok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
383
Karadır kaşların ferman yazdırır sozleri ve hikayesi Karadır kaşların ferman yazdırır turkusu Karadır kaşların ferman yazdırır, Bu aşk beni diyar diyar gezdirir, Lokman Hekim gelse, yaram azdırır, Yaramı sarmaya yar kendi gelsin Karadır Kaşların Ferman Yazdırır turkusunun kahramanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt