Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O anları cep telefonu kamerasına kaydeden Kübra Aykut, "Sürü halinde inekler vardı. Biri bize hakikat yaklaştı. Masaya gelip yiyecek aradı. Ben de o anları cep telefonu ile kaydettim" dedi.
Isparta'da geçtiğimiz cumartesi günü Gölcük Ulusal Parkı'na pikniğe giden arkadaşların başına gelenler vatandaşları güldürdü.
Kübra Aykut isimli vatandaş ve 2 arkadaşı piknik yapmak için gittiği alanda masa hazırlarken, kendilerine doğru bir ineğin yaklaştığını fark etti.
İnek piknik...
Burdur'un Yeşilova ilçesinde oluşan hortum, paniğe neden oldu. Konutunun önünde oturan kişiyi birkaç metre havalandıran hortum, birçok meskene de ziyan verdi. Hortum hem cep telefonu ile görüntülendi hem de güvenlik kamerasına yansıdı.
Yeşilova'nın batı kısmında dün saat 18.30 sıralarında...
İstanbul Büyükçekmece'de göz nazaran göre feci bir kaza yaşandı. İki hemşire, çabucak yanlarındaki üst geçidi kullanmak yerine otoyoldan karşıya geçmeye çalıştı. "Kız öleceksiniz bak" diyerek ve o anları latife olsun diye kayda alan arkadaşlarını dinlemeyip canlarını hiçe sayan genç...
Diyarbakır'da 6 ay önce kıyafeti nedeniyle sokak ortasında saldırıya uğrayan 22 yaşındaki Kübra Ekin'den günlerdir haber alınamıyor. Kübra'nın annesi Rahime Özdemir, kızının başına bir şey geldiğini ya da alıkonulduğunu düşündüğünü söyledi.
Bağcılar Mahallesi'nde annesi Rahime Özdemir ile...
Rize'de yaşanan onca olaydan hiçbir ders almadığımızı gösteren bir haber geldi. Sahip olduğu akıllı telefonun şişen bataryasını değiştirmek için bir işletmeye giden vatandaş, şişen bataryayı elinde patlattı. Yaşananları anlatan işletme sahibi Gökhan Akyıldız, şişen bir bataryaya ne yapılmaması...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.