Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

infaz koruma memuru alımı

infaz koruma memuru alımı
0
252

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 infaz koruma memuru alımı

En az lise mezunuysanız, 25 yaşından gun almamış, KPSS'de başarılı olmuş, polis eğitim kurumlarında en az 4 ay mesleki eğitim ile 2 ay staj eğitimini başarıyla bitirmiş 172 (erkekler)165 (bayanlar) boyundaysanız o zaman infaz koruma memuru olabilmek icin aranan şartları yerine getirmişsiniz demektir Sırada devletin ne zaman infaz koruma memuru alacağını acıklaması var
Gectiğimiz Haziran ayında yapılan infaz koruma memuru başvurularından sonra ne zaman bu meslek icin kadro acılır henuz bilinmiyor Resmi ağızlardan konuyla ilgili yapılmış net bir acıklama ne yazık ki yok
2019 infaz koruma memuru alımı ile ilgili Resmi makamlardan yapılan bir acıklama olursa sitemizde duyurulacaktır

Similar threads

2019 infaz koruma memuru alımı asgari lise mezunuysanız, 25 yaşından gün almamış, KPSS'de başarılı olmuş, polis eğitim kurumlarında asgari 4 ay mesleki eğitim ile 2 ay staj eğitimini başarıyla bitirmiş 172 (erkekler)165 (bayanlar) boyundaysanız o vakit infaz koruma memuru olabilmek için aranan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
2019 gardiyan alımı ne zaman olacak Koruma (İnfaz) Memuru alımı icin bekleyenlere ne yazık ki guzel bir haber veremiyoruz Daha once yapılan acıklamalarda yaklaşık 25 bin gardiyan alımının yapılacağı konuşulmuştu ancak şuan icin kesin bir tarih acıklanmış değil 2019 yılında gardiyanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Gectiğimiz gunlerde emniyetin koruma memuru alımı gercekleştireceği soylentileri cıkmıştı Bunun uzerine merakla cıkacak yeni haberler beklenmeye başlandı Ancak bugun Emniyet Genel Mudurluğunden yapılan acıklama ile boyle bir durumun şimdilik soz konusu olmadığı belirtildi Emniyet Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
2019 İnfaz Koruma Memuru Alımları İnfaz koruma memurlarının alımı konusundaki kanun tasarısı meclise sunuldu Bu kanundan sonra pek cok kişinin merak ettiği 2019 yılı iersinde infaz koruma memuru alımı olup olmayacağı Adalet bakanlığı henuz konu ile ilgili bir tarih vermedi Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
2019 İnfaz Koruma Memuru Alımları İnfaz koruma memurlarının alımı konusundaki kanun tasarısı meclise sunuldu Bu kanundan sonra pek çok kişinin merak ettiği 2019 yılı iersinde infaz koruma memuru alımı olup olmayacağı Adalet bakanlığı henüz konu ile ilgili bir tarih vermedi Ancak geçtiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt