Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnfernal Da Takildim

İnfernal Da Takildim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
infernal die bi oyun yüklü ve ben şöle bi bölümde takıldım yardım edecek arkadaşım varsa sevinirim
şu an bi platformdayım ilginç bi makinanın içinde çılgın bi prof var ve etrafı kuşun geçirmez cam olduğundan ateş etmek faydasız ve habire üstüme kafalarında demir bi maske olan robotlar gönderiyo ve onları öldürüyom sona tekrar üstüme yenilerini gönderiyo sonada kurşunum bitiyo tabi etrafa aval aval bakıyom bu son bölüm olbilir yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Similar threads

Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Damar sözler esrarlı sözler damar laflar anne sözleri damar esrar sözleri 2011 esrarlı sözler 2011 offf!!! ara sıra yaşam istediğimiz gibi gitmiyor o anlarda içimizi dökmek konuşmak daha bir baskı olur işte onlarda içinizi anlatan acınızı paylaşan sözlerle karşınızdayımumarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
başlıyorum görevleri vermeye A Sean SWEETJohnson, YO BROTHA 1 *Big Smoke* Balla'lara karşı kendinizi koruyamadığınız için esasında zor bir görev İki filmi izledikten sonra Sweet'i takip edin Durunca Ryder'ı takip edin Sürekli ikisinin arkasında kalmanız çok önemli Ödül: Saygı 2 *Ryder*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt