Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Infestation Survivor Stories Acil Yardım

Infestation Survivor Stories Acil Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunu normal oynuyodum fakat biranda aim kayboldu oyunu silip tekrar yükledim olmadı format attım pcye yükledim oyunu tekrar ama hala aim yok Arkadaşımdada aynı sorun vardı ama o format atmadan oyunu tekrar yükleyince düzeldi bu sorun Lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar oyunu önceden oynuyodum ve format attım tekrar yükledim fakat yüklediğimde spellerin seslerini duyamıyorum ejderhanın kanat çırpma sesi falan bu tür şeyleri öncen böyle bi sorunum yoktu bunun dosyaları eksik galiba tekrar yükledim 2 3 kere ama düzelmedi dosyalarını bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
arkadaşlar bunca zamandır oynuyorum gtayı hiç böle bi problem yapmamıştı şimdi ne olduysa bi türlü düzelmiyo,oyunu online oynuyorum,akşam oyundan çıktım kapadım pcyi sabah geldim yine oynicaktım oyun açılmıo,oyunun simgesine basıyorum basıyorum sadece o kum saati çıkıyo 34 saniye durup sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaşlar ben ac 2 oyununu orj aldım ama ubisoft game launcher oyunu başlatırken internet hatası alıorm lütfen yardım edin patchleride indirmioduda manual indirdim bilen varsa lütfen söylesin oyunu 4 kere silip yükledim :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Rust *****ed var bende 1,2 gün önce arkadaşlarla oynarken sw'den hack kullanmadığım halde banlandım '' pompalıyla adam oldurdum diye '' İşte benim'de aklıma o anda arkadasımın dediği antiban geldi Zaten 1,2 gün öncede denemiştim ve işe yaramıştı ! Ama yaptıktan sonra sw'ye giremedim ''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
arkadaşlar ben şimdi kabus22 yi yükledim yanliz birinci cd ce hata verdi yoksay dedim sonra yükledim oyunu acıom dior hata 19:kabus 22 yi tekrar kurunuz!hem ben bunu arkadastan orjinal aldim önceden bide korsanını aldım ondada aynı hatayı verdi acaba sorun var bilen varsa lütfen yazsinnn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
982,560Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt