Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Infinix Türkiye’de Dev Bir Yatırım Gerçekleştiriyor

Infinix Türkiye’de Dev Bir Yatırım Gerçekleştiriyor
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Rp17qSlKjuunLZEYGoOv_17_6a03a68ada8d405b7e722d7b7cae21e8_image.jpg

Oppo ve Xiaomi üzere Çin teknoloji devlerinin akabinde Infinix de Türkiye teknoloji dalında üretime başlıyor. Infinix, İstanbul'da 1000 m²'lik bir alana sahip olan fabrikasında pilot üretim sürecine başladı.

2013 yılından bu yana her geçen gün küresel çapta ismini duyurmaya devam eden Infinix, günümüz gençlerini yenilikçi aygıtlarla buluşturuyor. 8 bölgede ve 40’tan fazla ülkede varlığını gösteren ve global dalda olan muvaffakiyetini her geçen yıl arttıran markanın yeni durağı ise Türkiye olacak. Infinix, 2018 ve 2020 yılları ortasında satışlarını %160 oranında artırarak dünyanın en süratli büyüyen teknoloji firmaları ortasına girdi.

infinix-turkiyede-dev-bir-yatirim-gerceklestiriyor.jpg
Infinix’in Türkiye’deki Maksadı Gençler

Küresel muvaffakiyetini daha da ileriye taşımayı hedefleyen marka, yeni yatırımlarda Türkiye'ye öncelik vermeyi planlıyor. Infinix, Türkiye’deki gençlere yesyeni bir kullanıcı tecrübesi sunmaya hazırlanıyor.

2021 yılında Infinix, akıllı dijital teknolojiyi günlük hayata entegre eden birçok yeni tasarımı dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına sundu.

infinix-turkiyede-dev-bir-yatirim-gerceklestiriyor.png
Gelecek Artık Türkiye’de

Infinix, "Future is Now" mottosuyla Türkiye'de üretime başlıyor. Teknoloji devi marka, Mayıs ayı sonunda üretim tesisinde, kesim önderlerini ve basın mensuplarını ağırlayacak.

Infinix, Türkiye'deki yatırımları sayesinde gençlerin yeni trendi ve birçok insanın yeni gözdesi olacak. Farklı ve kullanışlı özellikleri ile Türkiye'deki kullanıcılar artık akıllı hayat stiline yeni bir adım atmak için Infinix'i tercih edecek.

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt