ing bankası izmit şubesinden bireysel ihtiyac kredisi kullandım uc aydırda taksitlerini oduyorum bugun cep telefonuma birmesaj geldi bir kesinti oranının %10 dan %15 cıktığını belirttibuda yaklaşık ayda uc lira gibi fazla odeme yapacağım demektir24 aya vurduğunuzda72 lira fazladan para sadece benden alacakbutun kredi kullanablardan bukadar para kazanmak hakmıdır?benden iki ay sonra arkadaşım aynı vadede kredi kullandı faiz oranı benim faiz oranımdanda duşuktu,peki beni neden arayıpta kredi oranı duştu daha az odemenlazım demedilerde yukselince haber veriyorlarbu konu beni ve işletmemizdeki bircok kredi kullanmışolan arkadaşlarımı rahatsız etmektenereye nasıl muracaat etmemizgerekir?biz bu paraları odemek istemiyoruzTEŞEKKURLER
Cevap: ing bankasının yaptığı rezillik
Bu konuyla ilgili şikayetini oncelikle ING Bank Şikayetleri bolumune gidip sizin sorununuzla ilgili olan bolumlerle ilgili kısma gerekli olan şikayetinizi yapabilirsiniz gerekli acıklama ve izlemeniz gereken yol orada sizler icin belirtilecekdir
Konuyla ilgili şikayetinizi bildirmekicin Tıklayınız
Cevap: ing bankasının yaptığı rezillik
Bu konuyla ilgili şikayetini oncelikle ING Bank Şikayetleri bolumune gidip sizin sorununuzla ilgili olan bolumlerle ilgili kısma gerekli olan şikayetinizi yapabilirsiniz gerekli acıklama ve izlemeniz gereken yol orada sizler icin belirtilecekdir
Konuyla ilgili şikayetinizi bildirmekicin Tıklayınız