Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ingilizce af ne anlama gelir?

Ingilizce af ne anlama gelir?
0
220

moderatör

Super Mod
Etkileşim
7
F-D Coin
12

Af ingilizce neyin kısaltması?​

İngilizcede AF'ın anlamı written abbreviation for as fuck: used, for example on social media and in text messages, for emphasizing something: He can be dumb AF sometimes. They're rich af. This is stupid AF.

Af nin açılımı nedir?​

Atriyal Fibrilasyon (AF), doktorların karşılaştığı en yaygın kalp ritim bozukluğudur.

Femınıst af ne demek?​

Feminizmi genel olarak kadın-erkek ayrımcılığına karşı çıkarak, cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz. Temel amacı kadın özgürlüğü ve kadının toplumdaki yeri konusunda gerçek bir eşitlik durumunun sağlanmasıdır.

Af dile ne demek?​

Bağışlanmasını istemek, özür dilemek. Yalvardım, af diledim, barıştık. Apologize, beg pardon of, pray.

Af ne demek eksi?​

abaza fırlamalar. advance freight = peşin avans navlun anlamına gelen uluslararasi ticari terimlerden biri… hareket halinde olan bir rds alıcının, bir istasyondan gelen sinyalin zayıflaması üzerine aynı istasyona ait ve başka bir frekansta aynı yayını yapan istasyona otomatik bağlanmasını sağlayan sistem.

Tıp dilinde AF ne demek?​

Atriyal fibrilasyon, toplumda en sık gözlemlenen ve yaşın ilerlemesi ile görülme oranı artan ritim bozukluğudur. Hastaların yaşam kalitesini düşüren ve bazı hastalarda, inmeye hatta ölüme bile neden olabilen bu ritim bozukluğunun tedavisi günümüzde modern yöntemlerle yapılabilmektedir.

Ingilizce kısaltma ASF ne demek?​

asf (age, sex, from) expr.

Erkek düşmanlarına ne ad verilir?​

Androfobi, erkek düşmanlığına varabilecek boyutlara ulaşabilme potansiyeli taşımakla birlikte sosyal fobiler içinde tanımlanan psikolojik bir hastalıktır. Androfobi durumunda da erkeklerden nefret olabilmekle birlikte bu durum daha çok nefret eden kişinin korkması dolayısıyladır.

858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt