Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ingilizce efendim ne demek

ingilizce efendim ne demek
0
161

Similar threads

ingilizce efendim ne seslenmek,ingilizce efendim Sözlük efendim:sir! madam! Efendim?:Excuse me? buyurun efendim:Can I help you, sir? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Iyi gunler danisma Iyi gunler bugun nereden bilet alabiliriz ? Sadece Taksim ve havalimani acık bugun Anladım Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim ? Semiha Yanki Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim ? (Sabiha Gokcen demek istiyor ) Diyarbakır'a yer var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
ingilizce nerelisin demek, ingilizce nerelisin nasıl sorulur, ingilizce nerelisin ne demek Nerelisin ingilizce where are you from?
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Koparan diyaloglar! koparan diyaloglar koparan yazılar duvar yazıları &quotKoparan diyaloglar! &quot &quot &quotTHY: &quot İyi günler, danışma &quotYolcu: İyi günler, bugün nereden bilet alabiliriz? &quotTHY: Yalnızca Taksim ve havalimanı açık bugün &quotYolcu: Anladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
ingilizce gecmiş olsun demek, gecmiş olsun ne demek ingilizce ingilizce gecmiş olsun: may you recover soon
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,834Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt