Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ingilizce felsefi sozler

ingilizce felsefi sozler
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ingilizce felsefe sozleri,
ingilizce felsefi sozler ve anlamları,
felsefi sozler ingilizce

ingilizce felsefi sozler ve turkce anlamları

You understand the manners of someone from how he laughs , intelligence level at what he laughs
Bir kimsenin nasıl gulduğunden terbiyesini, Neye gulduğunden akıl seviyesini anlarsın

Life is a kind of tea , Love is kinda sugar ; the youth like us drink tea sugar free
Hayat bir caydır, aşk ise bir şeker ; bizim gibi gencler cayı şekersiz icer !

Love is the child crying as “MOOOOMMMYY though he was beaten by his mother
Annesinden dayak yemesine rağmen ,ginede Anne diye ağlayan bir cocuktur aşk
You are the unknown in a maths inequality It is clear that I will solve you by leaving you alone
Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin Anlaşıldı; “yalnız bırakarak cozeceğim seni

Nobody likes me because I am differrent I dont like anybody because they are all the same
Hic kimse benden hazetmiyor ; Cunku ben farklıyım Ben de kimseden hazetmiyorum ; Cunku hepsi aynılar

If hard , then love that but if not love , then do not go further Dont forget that the one who leaves someone for you leave you for someone
Zor ise aşık olabilirsin fakat sevmiyorsa zorlama Unutma ki; Senin icin başka birisini bırakan , Başkası icin seni yuz ustu bırakır !

How strange that happiness ! If that goes ,it goes ; it does not come back if you call back ; if it comes , it does not stay ; if it stays , that is not enough
Ne garip şey şu mutluluk ! Gitti mi gider ; Cağırsan gelmez, Gelse de kalmaz, Kalsa da yetmez !

Women love they hear , men love they see So women make up , men lie
Bayanlar duyduklarını sever , Erkekler ise gorduklerini sever Bunun icindir ki kadınlar makyaj yapar, Erkeklerse yalan soyler

We both think the same thing ; I dream of you , you dream of yourself
İkimiz de aynı şeyi duşunuyoruz; Ben seni, Sen kendini

Lying is a matter of intelligence , honesty is a matter of bravery If your are short of intelligence to lie , try to be honest using your courage
Yalan soylemek zeka ile ilgili bir mevzudur , Durustluk ise cesaretle Şayet zekan yetmiyorsa yalan soylemeye, Cesaretini kullanıp durust olmayı dene

You can not never know what it carries inside itself Think twice before you break it ; perhaps the one inside it is you
Bir kalbin icinde ne taşındığını asla bilemezsin Kırmadan once iki kere duşun; Belki de icindeki sensin

My love to you was like the last crumbs remaining on the plates You always left me though I cried behind you
Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt