Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İngilizce Günlük Konuşma Cümleleri-İngilizcede yemek cümleleri

İngilizce Günlük Konuşma Cümleleri-İngilizcede yemek cümleleri
0
211

Similar threads

İngilizce Selamlaşma cümleleri İngilizce Selamlaşma kelimeleri ingilizcede selamlaşma kelimeleri ingilizcede selamlaşma cümleleri Hello merhaba good morning günaydın have a nice day iyi günler good evening iyi akşamlar good night iyi geceler see you again her yerde görüşürüz see...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
İngilizce emir cümleleri, İngilizce rica cümleleri Emir rica cümleleri ingilizce Birisine birşeyi yapmasını aşağıdaki şekilde söyleriz: Do your job! (İşini yap!) Help me! (Bana destek et!) Come in! (İçeri gir!) Listen to me! (Beni dinle!) Birisine birşeyi yapmamasını aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
İngilizce Tanışma Cümleleri ,İngilizcede tanışma cümleleri,Tanışmak için kullanılan ingilizce cümleler THIS IS JOHN This is my friend Jack (Bu arkadaşım John) I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u tanıtmak istiyorum) Mary, this is Jack Jack, Mary (Mary, bu Jack...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
tanışma cümleleri ingilizce, İngilizce Tanışma cümleleri THIS IS JOHN This is my friend Jack (Bu arkadaşım John) I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u sunmak istiyorum) Mary, this is Jack Jack, Mary (Mary, bu Jack Jack, bu Mary) Let me introduce you my friend...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
ingilizce bağlaçlar conjunctions ingilizce dilbilgisi ingilizce zaman bağlaçları ingilizce bağlaçlar listesi ingilizcede kullanılan bağlaçlar Bağlaçlar Conjunctions Birleşme anlamına gelen “junction kelimesinden gelen baçlarlar 7 kelime grubundan bir tanesini oluştururlar Bağlaçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt