Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İngilizce iltifatlar

İngilizce iltifatlar
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ingilizce hoş iltifatlar
ingilizce iltifat sözleri

Ben senin sadece düş edebilecegin seyleri gordum ve yaptim ama gerçi henuz senden daha tatli birsey goremedim!
I saw angels in the sky I saw snow fall in july
I saw things you only imagine to see or do üçgenin taban olmayan kenarı I still haven ’t seen anything sweeter than you!

Sen gozumden damyalan yaslar gibisin Sen defalarca parlayan bir gunessin
You´re like teardrops in my eyes You are the sun that always shines

I was very impressed when I saw your picture
Gordugum en guzel ruya senin oldugunduydugum en derin sevgi senin eserin!

Gordugum en guzel dunya senin gozlerinve kurdugum en guzel hayal sensin!
The most beautiful dream I've ever had is the one with you in it the deepest love I've ever felt is your creation!

Yaslanacak bir omuz ararsan umarım benimki olur
If you need a shoulder to lean on I hope it will be mine

fazla güzelsin canım senden etkilenmemek elde değilerkek arkadaşın fazla şanşlı
You are very beautiful my dear It's impossible not being impressed by you Your boyfriend is very lucky

Senin yaninda olamazsam ne yapabilirim hicbir fikrim değil fakat şüphesiz cildiririm

Got no clue what I should do ayak i ’ll go crazy if I can ’t get next to you *

Similar threads

ingilizce guzel iltifatlar ingilizce iltifat sozleri Ben senin sadece hayal edebilecegin seyleri gordum ve yaptim ama yine de henuz senden daha tatli birsey goremedim! I saw angels in the sky I saw snow fall in july I saw things you only imagine to see or do but I still haven ’t seen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
İngilizce iltifatlar, İngilizce iltifatlar türkçesiyle iltifatların ingilizcesi dünyanın en güzeli sana aşığım the world's most beautiful love stories Gözlerine Aşığım My love in your eyes seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saat sürüyor şeklinde hoş iltifatlar mevcuttur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
İngilizce Manalı Sözler Ve Anlamları İngilizce Anlamlı sözler İngilizce Manalı Sözler anlamı By the way, I want to say, please don´t go, I love you so!! Türkçesi: Bu Arada, soylemek istedigim birsey var, lutfen gitme, seni cok seviyorum! Can anekdot stop loving you Türkçesi: Sana olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
İngilizce Turkce İltifatlar İngilizce Kısa İltifatlar guzellık yarısmasına katılmalısın bence I think you should join a beauty contest gozlerin cok guzel gozyaşı sadece adında kalsın Your eyes are very beautiful, let the tear just be on your name her zamanki gibi cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İngilizce Şikayet Mektubu Nasıl Yazılır İngilizce Şikayet Mektubu yazma İngilizce Şikayet Mektubu örnekleri İngilizce Şikayet Mektubu Nasıl Yazabilirim? Dear MadamSir, The reason I am writing this complaint letter is that I think the service beygir your business is anekdot sufficient...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt