Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İngilizce Komik Mesajlar

İngilizce Komik Mesajlar
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Komik İngilizce mesajlar
2019 İngilizce Komik Mesajlar

İngilizce Komik Mesajlar ve Turkce anlamları:

Chicken translation
Pilic cevirme

i love your name not you
Seni Değil Sadece Adını Sevdim

Your hand is on the job your eye is on playing
Elin iste gozun oynaşta

Man doesn`t become from you
Senden adam olmaz

i cant see cos of your love
Gozlerim Aşkından Kor Oldu Şimdi Kimseyi goremiyorum

Exploded egypt has escaped to my bosphorus
Boğazıma patlamış mısır kactı

wood you go out with me or go down with me
benimle Cıkar mısın Yoksa iner misin

your a wep site like password
Şifreli Kanal Gibisin cozemiyorum Seni

your my and im some one elles is
Sen Benimsin ben de Başkasının

I love you so much ill spend all my credit on you
Seni O kadar Cok Seviyorum ki Butun kontorlerim Sana Feda Olsun

Similar threads

ingilizce aşk mektubu ingilizce aşk mektup ornekleri aşk mektubu ingilizce My Dear Cheryl, Loving you is so easy There are so many reasons why I love you… The little things you do, the simple gestures you make, the feelings and thoughts that you share with me I adore the way you...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
İngilizce Guzel sozler ingilizce mesajlar ve anlamları İngilizce Aşk Sozleri Anlamları Ive never written a love songThat didnt end in tearsMaybe youll rewrite my love songIf you can replace my fearsI need your patience and guidance (Gozyaşları icinde bitmeyen bir aşk şarkısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Etkileyici İngilizce Sozler ve Anlamları İngilizce etkileyici sozler Etkileyici Guzel Sozler İngilizce •All you need is love, all you get is homework! Ihtiyacin olan tek sey sevgi, ama elde ettigin sorumluluk… •Always look on the bright side of life! Her zaman hayatin aydinlik yonune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İngilizce Aşk sozleri ingilizce aşk mesajları ve anlamları İngilizce Aşk Mesajları I love to love, love is knowing what the search is never going to leave for nothing Sev seni seveni, aşk nedir bileni, arama hic boşuna bırakıp gideni Gather the worlds most beautiful...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İngilizce whatsapp sözleri ile Whatsapp profilinizi daha anlamlı hale getirin. Whatsapp durumu kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Sizler için en güzel ingilizce whatsapp sözleri ve Türkçe anlamlarını listeledik. Kısa ve anlamlı sözler sevenler için kısa ingilizce whatsapp sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt