Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizce olarak yazılmış taziye mesajları var mı?
İngilizce olarak yazılı taziye mesajları var mı? Merhaba Yurtdışından bir arkadaşımın yakını ölmüşOna taziye mesajı göndermek istiyorum lütfen varsa İngilizce taziye mesajları yazarmısınız?
Dünya Basınından ManisaSoma Faciasına Baş Sağlığı Mesajları manisa soma faciası, soma maden kazası, manisa soma maden kazası 29639 29639 dunyabasinindanmanisasomafaciasinataziyemesajlari5c546be50b429dunyabasinindanmanisasomafaciasinataziyemesajlari5c546be50b429 378 600...
2019 kısa Özür Mesajları Özür Mesajları sevgiliye Özür Mesajları kısa KIrdığınız kalbi tamir edemezsiniz fakat bir nebzede olsa telafi edebilirsiniz yan jki özür dilemek isterseniz2019kisaozurmesajlari5c5579692547falt Sevgili Melek'ler, bu yazımızda size fazla hoş kısa ve yeni özür...
güzel ve manalı kurban bayramı mesajları var mı ? daima eski kurbanlar diyoruz lakin artık teknolojik durumdan dolayı ulaşamadığımız insanlara malesef mesaj atıyoruz Bende bağzı arkadaşlarıma mesaj atacağım Lütfen bana kısa manalı kurban bayramı mesajları yazın noluuuuur
2019 en hoş anma mesajları var mı arkadaşlar Sevgili arkadaşlar, yeni yıla girmemize birşey kalmadı Ben çoktan arkadaşlara hergün mesajlar atmak istiyorum yeni yılla ilgili fakat o kadar değişik mesaj yazamam aklımdan SDizden takviye istesem, bildiğiniz güzel mesajları...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.