Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizce olarak ruya anlatımı
ruyayı ingilizce anlatmak
ingilizce ruya anlatımı turkce acıklamalı
I had a dream one nightI was in a space everywhere was white I tried to understand what happened At that moment I heard a voice This sounds to me password that will solve the problem and you...
İngilizce Lakaplar ve anlamları
Frantic ( cılgın Metallica şarkısı )
PushIt ( bas ona , it onu )
NoMoreSorrow ( daha fazla uzuntu yok LP ' nin bir şarkısı )
NameLessWarrior ( isimsiz savaşcı )
Xecutioner ( Cellat )
TheArk
Arawn ( Yunan mitojolisinden bir isim )
NoThing2Lose (...
ingilizce guzel iltifatlar
ingilizce iltifat sozleri
Ben senin sadece hayal edebilecegin seyleri gordum ve yaptim ama yine de henuz senden daha tatli birsey goremedim!
I saw angels in the sky I saw snow fall in july
I saw things you only imagine to see or do but I still haven ’t seen...
Neden Ruya Goruruz?
Bilim adamları arasında uzun yıllar araştırmalara rağmen bir turlu cozume kavuşturulamayan ruyanın varlığı hala sırrını korumakta ve keşfedilmeyi beklemektedir
Ruya konusunda Doğu ve Batı bilginleri arasında zaman zaman farklı yaklaşımlar sergilenmiş, Batı bilginleri...
Ruya Gormek Ne Kadar Surer?
Ruya gormek bizlere oldukca uzun gibi gelirAma bazı bilim adamları ruya gormenin sadece 1 saniye surduğunu savunuyorlarKesin bir sonuca varamamış olsalar bile bazırlarının fikri bu ruyanın sadece bir saniye surduğu fakat bazı bilim adamları ruya gormenin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.