Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İngilizce Ruya

İngilizce Ruya
0
109

Similar threads

İngilizce olarak ruya anlatımı ruyayı ingilizce anlatmak ingilizce ruya anlatımı turkce acıklamalı I had a dream one nightI was in a space everywhere was white I tried to understand what happened At that moment I heard a voice This sounds to me password that will solve the problem and you...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İngilizce Lakaplar ve anlamları Frantic ( cılgın Metallica şarkısı ) PushIt ( bas ona , it onu ) NoMoreSorrow ( daha fazla uzuntu yok LP ' nin bir şarkısı ) NameLessWarrior ( isimsiz savaşcı ) Xecutioner ( Cellat ) TheArk Arawn ( Yunan mitojolisinden bir isim ) NoThing2Lose (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
ingilizce guzel iltifatlar ingilizce iltifat sozleri Ben senin sadece hayal edebilecegin seyleri gordum ve yaptim ama yine de henuz senden daha tatli birsey goremedim! I saw angels in the sky I saw snow fall in july I saw things you only imagine to see or do but I still haven ’t seen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Neden Ruya Goruruz? Bilim adamları arasında uzun yıllar araştırmalara rağmen bir turlu cozume kavuşturulamayan ruyanın varlığı hala sırrını korumakta ve keşfedilmeyi beklemektedir Ruya konusunda Doğu ve Batı bilginleri arasında zaman zaman farklı yaklaşımlar sergilenmiş, Batı bilginleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
360
Ruya Gormek Ne Kadar Surer? Ruya gormek bizlere oldukca uzun gibi gelirAma bazı bilim adamları ruya gormenin sadece 1 saniye surduğunu savunuyorlarKesin bir sonuca varamamış olsalar bile bazırlarının fikri bu ruyanın sadece bir saniye surduğu fakat bazı bilim adamları ruya gormenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
359
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt