Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ingilizce Sınıf Eşyaları-resimli ingilice sınıf eşyaları

ingilizce Sınıf Eşyaları-resimli ingilice sınıf eşyaları
0
240

Similar threads

ingilizce Resimlerle Sınıf Eşyaları ingilizce sınıf eşyaları okul eşyalarının ingilizcesi sınıf eşyalarının ingilizcesi resimli ingilizce sınıf eşyaları imagesingilizcesinifesyalariresimliingilicesinifesyalari5afae9934c57c...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sınıf Eşyaları, sınıfta bulunan eşyalar, Derslik Eşyaları Nelerdir Her sınıfta bulunması gereken eşyalar; Ataturk köşesi, fotoğraf köşesi ,hoş yazı köşesi, ünite köşesi, mevsim şeridi,etkınlıkler panosu , ses kartlarını asacağınız pano yada duvara çivilenmiş ip, kulüp panosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Sınıfın düzenini karşılamak amacıyla öğrencilerin uygulaması için bir takım kurallar konulur Bu kurallara da sınıf kuralları denir Derslik kuralların bazıları şunlardır; 1 Sınıftaki materyalleri ve eşyalarımızı temiz ve özenli kullanmalıyız 2Okula ve sınıfa geç gelmemeliyiz 3 Sınıfta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
ben 5A sınıfında okuyorum öğretmenimiz bize bir performans ödevi verdi derslik eşyaları ve performans ödevi nin english cesi nedir acaba??????????????????????????????????? Cevap: ingilizce sınıf eşyaları performans ödevi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
performans ödevim ingilizce derslik eşyaları listesi helppppp! İngilizce sınıf eşyaları listesi bu dönem performans ödevim bana takviye edin lütfen, bu listeyi birlikte hazırlayalımperformansodevimingilizcesinifesyalarilistesihelppppp5c5a0e36aaf17alt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt