Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İngilizce Tanışma Cümleleri ve Türkçe Çevirileri

İngilizce Tanışma Cümleleri ve Türkçe Çevirileri
0
297

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
tanışma cümleleri ingilizce,
İngilizce Tanışma cümleleri

THIS IS JOHN

This is my friend Jack (Bu arkadaşım John)
I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u sunmak istiyorum)
Mary, this is Jack Jack, Mary (Mary, bu Jack Jack, bu Mary)
Let me introduce you my friend Michael (Size arkadaşım Michael'ı tanıştırıyım)
Have you met before? (Siz daha önce tanışmışmıydınız?)
Jack, do you know Mary? (Jack, Mary'yi tanıyor musun?
Do you know eachother? (Birbirinizi tanıyor musunuz?)
Mary, shake hands with the president (Mary, başkanla el sıkış)
Have you two been introduced? (Sizi tanıştırdılar mı?)
Jack, this is the man I was telling you about (Jack, bu sana bahsettiğim kişi)
Let me introduce you myself (Size kendimi tanıtıyım)

NICE TO MEET YOU

Nice to meet you (Tanıştığımıza memnun oldum)
Good to meet you (Tanıştığımıza hoşnut oldum)
Nice meeting you (Sizinle tanışmak çok hoş)
It's a great pleasure to meet you (Sizinle tanışmak büyük hoşgörü)
Glad to meet you (Tanıştığımıza memnun oldum)
It's a great pleasure to have finally met you (Sonunda sizinle tanışabilmek büyük zevk)
How nice to meet you (Sizinle tanışmak ne kadar hoş)
How do you do (Memnun oldum)
A pleasure (Sizinle tanışmak bana zevk verdi) *

Similar threads

İngilizce Tanışma Cümleleri ,İngilizcede tanışma cümleleri,Tanışmak için kullanılan ingilizce cümleler THIS IS JOHN This is my friend Jack (Bu arkadaşım John) I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u tanıtmak istiyorum) Mary, this is Jack Jack, Mary (Mary, bu Jack...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
tanışma cumleleri ingilizce, İngilizce Tanışma cumleleri THIS IS JOHN This is my friend Jack (Bu arkadaşım John) I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u tanıştırmak istiyorum) Mary, this is Jack Jack, Mary (Mary, bu Jack Jack, bu Mary) Let me introduce you my...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
İngilizce Tanışma Cumleleri ,İngilizcede tanışma cumleleri,Tanışmak icin kullanılan ingilizce cumleler imagesingilizcetanismacumleleriturkcecevirisiile5b06befbca5ff THIS IS JOHN This is my friend Jack (Bu arkadaşım John) I'd like you to meet my friend John (Sizlere arkadaşım John'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İngilizce diyaloglar İngilizce konuşma diyalogları İngilizcede tanışma sözleri Adınız nedir? : What is your name? Benim adım : My name is Tanıştığımıza hoşnut oldum : I am glad we met Eşinizin adı nedir? : What is your wife's name? Eşimin adı Marylynne : My wife's name is Marylynne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
368
Vedalaşma sözlerinin ingilizceleri, İngilizce vedalaşma sözleri, Vedalaşma sözlerinin ingilizceleri ve anlamları hoscakalin Goodbye gorusuruz See you geldiginiz icin tesekkur ederim Thank you for coming yakinda tekrar gelin Come again soon hoscakal So long kendine iyi bak Take care of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt