Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ingilizce :)

ingilizce :)
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ingilizce İngİlİzce ÖĞrendİkten Daha Sonra Yazilan Mektup Hello!can Frİendİmmy Abuzittin How Are You Frİendİm Çoluk Çhİldren How Best’tİr İnŞallah My'a Questİon Sorarsan Best'İm Allah'a ŞÜkÜr World İŞte Yuvarlanip Goİng'İm My Mother What Yaping Keyfİ Beatİuful'dur İnŞallah Epeydİr My Mother'le No Speakİng EĞer My Mother'İ See Çok Selamlama Song La Frİendİm My Father What Yaping Gİne Coffeehaneyegoİng Mİ? He Frİendslerİyle Coffeehanede Okey And Batak Playİng Mİ? He’ye Song Ağırbaşlı Yenİlmesİn My Brodher'İn Childrenİ OlmuŞ Doruk Mu Gİrl Mİ OlduĞunu No Bİlmekİng Chİldrenİn Irtifa Mu Gİrl Mİ OlduĞunu My'a Song My School Da Baya Beatİuful Goİng İŞte School’un BaŞindan Berİ Englİsh Lesson Seeİng Englİsh’i SÖktÜm İ’m Speak Englİsh Şakir Şakir Your’a söz VerdİĞİm Gİbİ Maİl'İme Son Verİrken Your'un GÖzlerİnden Kİss Your’u Çok Özledİm Hele Bİ Swİm Olsun My Comeİng İnŞallah  

858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt