Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İngilizler Anadolu'da Nereleri İşgal Etmişlerdir

İngilizler Anadolu'da Nereleri İşgal Etmişlerdir
0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İngilizler Anadolu'da İşgal Ettiği yerler
Anadolu'da ingilizlerin İşgal Ettiği yerler

İngilizler:musul,antep,urfa,maraş,samsun, iskenderun,merzifon,izmit,batu m, eskişehir ve kars(ilk işgal edilen yer musul olmuştur)3 kasım 1918

Similar threads

İngilizler Anadolu'da İşgal Ettiği yerler Anadolu'da ingilizlerin İşgal Ettiği yerler İngilizler:musul,antep,urfa,maraş,samsun, iskenderun,merzifon,izmit,batu m, eskişehir ve kars(ilk işgal edilen yer musul olmuştur)3 kasım 1918 *
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
Fransızların işgal ettiği yerler Fransızlar Anadolu'da Nereleri İşgal Etmişlerdir? Fransızlar:Adana,mersin dortyol,afyon istasyonu(İngilizler paris barış konferansında(26 Eylul 1919)Fransa ile yeni bir anlaşma yaparak;antep,urfa ve maraş'ı fransızlara bıraktılarFransızlar bu yorelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Kurtuluş Savaşında İşgal Edilen iller, Kurtuluş Savaşında İşgal Edilen Yerler İngilizler; Canakkale, Musul, Batum, Antep, Konya, Maraş, Samsun, Bilecik, Merzifon, Urla ve Kars'ı işgal ettiler Fransızlar; Trakya'daki demiryolunun onemli istasyonlarını, Dortyol, Mersin, Adana ve Afyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Kurtuluş savaşında işgal edilen yerler nasıl savunulmuştur? İngilizler; Canakkale, Musul, Batum, Antep, Konya, Maraş, Samsun, Bilecik, Merzifon, Urla ve Kars'ı işgal ettilerFransızlar; Trakya'daki demiryolunun onemli istasyonlarını, Dortyol, Mersin, Adana ve Afyon Ayrıca İngilizler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Kurtuluş Savaşı'nda nereler işgal edildi? İngilizler; Canakkale, Musul, Batum, Antep, Konya, Maraş, Samsun, Bilecik, Merzifon, Urla ve Kars'ı işgal ettilerFransızlar; Trakya'daki demiryolunun onemli istasyonlarını, Dortyol, Mersin, Adana ve AfyonAyrıca İngilizler tarafından işgal edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt