Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Insan hayati

Insan hayati

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eskimeyen bir şey var mı şu hayatta bilmem fakat
İçimizdeki her şey ezber,her şey aynıHiçbir şey öbür yok öncesinden
Bir masal gibi; ilk anlatıldığında dinlediğin gibi olur mu ikinci dinleyişin peki ya üçüncüsü… Mümkün mü?
Hayır değil

İnsanın bildiğini zannettiği bir şeyi dinlemesi değin bıktırıcı bir şey olabilir mi?

Biz biliyoruz bu hayatı…

Yaşanan şeylerin sonlarını tahmin edebiliyoruz ,tıpatıp bir Türk filmi gibi

Kız varlıklı,erkek yoksul lakin gururlu

Erkeğin şanssızlığı yokluk,kızın fakat zenginlik

O vakit ne zengin olmalı ne fakir

Sıradan bir insan nasıl yaşar oysa hayatı?

Sinmiş,korkmuş,yaşadıklarından ders almadığı için defalarca atıl,defalarca olduğu yerde, her zaman gerilerde

Ortalama bir aşk nasıl olur dersiniz?

Sessiz, ağırbaşlı, ahenkli, fedakar…

Hiç çevrimdışı kalamaz yok mi defalarca olduğu yerde olmalı yapması gerekeni yapmalı gerçekten çevrimiçi olup haricen olamaz veya dışarıdayım görünüp çevrimiçi kalamaz

O nasıl görünüyorsa öyle olmalı ve pek pozitif konuşmamalı

Birileri defalarca düşünmeli onun yerine o hep ‘kendimce de ’ demeli

Birileri bir şeyleri oluştururken o fikrini söylemeden fikirlere katılmalı fakat sadece katılmalı katılmama hakkı olmamalı

Nezaketen bir eleştiriniz var mı diyenlere ‘ hayır daha iyisi olamazdı ’ demeli

Kızgınım ben bu sıradan insanlara,hatta düşmanımBenim düşmanlığım değil saymaktır,eğer bir insana düşmansam o insan yoktur benim için ve benim gibi düşünenler için

Eğer insan düşünebiliyorsa ayrım oluşturabilmelidir, renk verebilmelidir olduğu, bulunduğu, yaşadığı,çalıştığı,emek harcadığı yere,eve,işe…

İnsan konuşabilmeli,yazabilmeli,karşı gelebilmelidir

İnsan edinmek;gerçekten insan da yapabilmek ve insanca yaşayabilmek,yaşatabilmektir fikrimce

Ne yaşıyorsan hakkıyla yaşayabilmelisin,kim ne diyecek demeden,geçmişi ayaklarına dolamadan,düşüncelerine takılmadan

Ne de olsa hayat her düşüncenin üstündedir

Her düşüncenin üzerindeyse hayat; kesinlikle ancak onlar en iyisini bilir düşüncesinin de üstündedir pek değil mi?

Onlar iyi bilmiyorlar,bu pek açık ki

Şu an durduğumuz yere bakarsak bunu anlayabiliriz

Daima başkalarının hayatını yaşayarak nasıl biz olabiliriz ancak

Ben senin hayatını yaşarsam sana dahil olurum,sen benim hayatımı yaşarsan bana dahil olursun

Benden zaten var,senden de

O halde bizim bize ihtiyacımız var;azıcık sen azıcık ben

Hayat her düşüncenin üstündedir,ama

ben biliyorum ancak benim ülkem de beni yönetenlerin üstündedir *

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt