Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

insan kafasını kullanmazsa...

insan kafasını kullanmazsa...
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
insan kafasını kullanmazsa Arkadaşlar herkese merhaba şu saatte uyumadım ve oturdum burada derdimi anlatıyorum sanırım kafayı yiyorummantığım hiçbirşey için geç değil mantığı fakat okadar pürüz çıkıyorki işin içinden çıkamıyorumyazmak istedim işte dıştan anlatıyorsun aldığın nasihatler dahada fena hissettiriyor ben 31 yaşında 2 kız çocuk annesiyimeşimle ayrıldım şuan abimle ve kızlarımla beraber yaşıyorumliseyi bitirdikten daha sonra okumadım ve 19 yaşımdayken aşk uğruna evden kaçtım evlendim6 ay sonradan bitti eve döndümsonrasında o kadar bir ayla geldiki hayatım, şuan hala acısını çekiyorum her neyse ben hemen ayaklarımın üstünde durmak kaybettiklerimi baştan kazanmak için adım attım ajansa yazıldım ve oyuncu olmaya karar verdimancak kolay yokkızlarım 7 ve 10 yaşında ajanstan çekim için çağırdıklarında her zaman benzer dehşet kızları komşuya bırakabilecekmiyimkışın okullar açılacak ve onlar okuldayken çekime çağırıcaklar gidicem farzedinonları eve servis götürdü diyelim çekimler akşama sabaha dek sürebiliyoracaba bu işten vazgeçip dizimi kırıp otursammı diyorum fakat kendime bunu kabul ettiremiyorumbakıyorum çevreme keza çocuk büyüten hem çalışan kadınlar var bunu nasıl başarıyor?bir yolu varda benmi göremiyorumacilen birde düşünüyorum çekime çağırsalar eğitimim değil küçük bir rol için saatlerce ayakta duruyorum yoruluyorumistanbulda bedava oyunculuk eğitimi veren bir yer bulsamda gitsemmi yahut zengin bir koca bulsam da evdemi otursamvalla fazla sıkıldım acayip hemdebelkide elime geçen son fırsat bu napmam lüzumlu artık bilemiyorum  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt