Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsan kuyruğu mu olurmuş

İnsan kuyruğu mu olurmuş
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İnsan kuyruğu satışta

Japonyada yapılan icatlar yine tum ilgincliğiyle devam ediyor

imagesinsankuyrugumuolurmus5b0350690a765

Japonyada yaşayan tasarımcı Shota Ishiwatari kalp atışlarına bağlı calışan ve ozellkle birbirileriyle konuşmadan iletişim kurmak isteyenlerin tercih edebileceği bir “ insan kuyruğu geliştirdi

Similar threads

Yalnızlık ne demek, Yalnızlığın Nedenleri , Yalnızlık Sonucları , Yalnızlık Nedir, yalnızlığın sebepleri Yalnızlığın sanata konu olması eskilere kadar uzanmasına karşın bu konudaki bilimsel araştırmalar coğunlukla 1970’li yıllardan sonra dikkatimizi cekmektedir Batı toplumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Diyet kelimesi bana da artık çok itici gelmeye başladığı için yaptığımız bu eyleme diyet demek istemiyorum. Peki ne diyelim? Ne dersen de beni kısıtlayacaksın ne de olsa diyenleri duyar gibiyim. Ama aslında işin aslı öyle değil. Bu konuyla ilgili saatlerce konuşabilirim. Hatta bu konuda sayısız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Boyun Fıtığı Tedavisi imagesboyunfitigitedavisi5afeea1206831 Ozellikle masa başı iş yapanlar Direksiyon başındaki şoforler Bankalarda, borsada omru bilgisayar başında gecen bilgisayar operatorleri İnternetten başını kaldırmayan bilgisayar oyuncuları Aman boynunuza dikkat Her işin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Mevlananın yedi oğudu ve anlamı Mevlananın 7 oğudunun acıklaması Comertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Burada ele alacağımız, Mevlana ’nın yedi oğudunden ilki comertlik ile ilgili olandır Comertlik sozlukte; “Para ve malını esirgemeden veren, eli acık, selek, semih, ahi, bonkor olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Her konuda olduğu gibi sınavlarda başarı için de belirli bir düzeyde kaygıya gerek vardır ve bu doğaldır. Fakat gerçek ve akılcı bir temele dayanmayan türden engel olamadığınız ve durduramadığınız düşünceler sınav kaygısını yükseltecek ve performansı olumsuz etkileyecektir. Kaygı duygusal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt