Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsan sesi nasıl oluşuyo

İnsan sesi nasıl oluşuyo
0
84

Similar threads

insan sesi nasıl oluşur insan sesi nasıl oluşur 1549348501 1549348501 insansesinasilolusur5c592e99b3901insansesinasilolusur5c592e99b3901 http:wwwdersimizcombilimselimgsefsaneYıllarca gerçekten olmuş gibi kuşaktan kuşağa aktarılan öykülere efsane denir Efsanede anlatılan olaylar ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
kurutulmuş erik faydaları Arkadaşlarım kabızlık çekiyorum bana kuru erik iyi gelir mi ? kurutulmuş erik faydası nedir kuru eriğin yararlarını bana lütfen yazar mısınız birde yardımcı olacak ise kabıza nasıl kullanılacağınıda yazarsanız iyi olur  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ses nerde geçirgen nerde izolatör ses iskandili ses iletkenliği kaynakları nasıl yayılır iskandili nedir nerelerde kullanılır Ses nedir, Ses pamukta mı yoksa havada mı daha çabuk yayılır? SES: Ses kaynakları titreşerek ses meydana getirir Titreme, bir cismin ileri geri gidip gelme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bebeğinizle Irtibat Anne Karnında Başlasın! Sevgili hamiş meleklerim; bebişlerimizle konuşalım onlar bizi duyuyorlarBebeğinizle yaptığınız konuşmalar bakın onu nasıl etkiliyor ve ona neler kazandırıyor; 1548117199 1548117199...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Çocuklara A harfi sesi nasıl öğretilir hadi öğrenelim Anasınıfı ortamı en elastik haliyle güzeldir Elastikiyet var epeyce eşsiz etkinlikler ortaya hariç tutmak daha da basit bir hal alıyor Bugünlerde çocuklara ses çalıştırması yaptırmayı planlıyorum sevgili meleklermekanı takipçilerim Ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt