Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsan Vucudunda Ben Neden Cıkar

İnsan Vucudunda Ben Neden Cıkar
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İnsan Vucudunda Benler Neden Cıkarlar?

İnsanların vucudunda bulunan benlerin neden cıktığı konusunda bilmeidkleriniz merak ettikleriniz sizleri aydınlatıcı yazımızda yer alacak

Oncelike nedir ben hemen oğreniyoruz;İnsan Vucudunda bulunan Benler, derinin rengini veren melanin maddesini yapan hucrelerden oluşmaktadırlarVucuttaki Benlerin sayıları kalıtsal olarak belirlenir, cocuklukta cıkmaya başlar ve ergenlik doneminde renkleri koyulaşıp capları buyumeye başlarBir kısım benler doğumsal olabilir Fakat bazı sonradan da ortaya cıkabilirler bu gibi benlerin cıkmasında guneş ışınlarının etkisi cok buyuktur

imagesinsanvucudundabennedencikar5ad8adf0eb174

İnsan vucudunda cıkan Benler cok dikkat edilmesi gereken koyu renkli cilt lekelerdir Bazı kişilerde cok fazla ve yoğun gorulen benler kişiye gorunum haricinde bir zararı olmayan lekelerdir Mudahale edilmesi tehlike yaratabilecek olan benler, mumkun oldukca dokunulmaması gereken bir cilt rahatsızlığı sayılmaktadır

Benler icin herhangi bir krem ya da ilac tedavisi bulunmuyor Benler kozmetik amaclı, cerrahi olarak eksiyon denilen yontem ile cıkartılabilir

Similar threads

Vucutta neden ben cıkar Neden ben cıkar Ben nedir Cevabımız allta imagesvucuttanedenbencikar5afb30585de73gif ​ Ben neden cıkar ? Benler, derinin rengini veren melanin maddesini yapan hucrelerden oluşurlar Benlerin sayıları kalıtsal olarak belirlenir, cocuklukta cıkmaya başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İnsan Vücudunda Benler Neden Çıkarlar? İnsanların vücudunda bulunan benlerin neden çıktığı konusunda bilmeidkleriniz merak ettikleriniz sizleri aydınlatıcı yazımızda yer alacak Öncelike nedir ben hemen öğreniyoruz;İnsan Vücudunda bulunan Benler, derinin rengini veren melanin maddesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
İnsanın sahip olduğu en buyuk organ hangisi? Yuzey alanı yaklaşık 2 metrekare tutan insan teninden bahsediyoruz Bu devasa genişlikte benler, ciller, cilt lekeleri devede kulak gibi gelse de goruntuleri pek ic acıcı değil Yaygın gozlemlense de benlerin, cillerin ve cilt lekelerinin genellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Vucutta Et Beni Cıkması Vucutta Cıkan Et Beni Et Beni imagesvucuttaetbenicikmasi5ad55df29a8f1 Benler derinin rengini veren melanin maddesini yapan hucrelerden oluşurlar Benler sayıları kalıtsal olarak belirlenir, cocuklukta cıkmaya başlar ve ergenlik doneminde renkleri koyulaşıp capları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
En değerli varlıklarını sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek isteyen anne ve babalar; cocuklarınızdaki ben oluşumlarına dikkat! Guneşin zararlı ışınlarının etkisiyle artış gosteren benlerdeki değişimler ciddi bir sağlık sorununun da habercisi olabilir Bu nedenle de anne ve babaların cocuktaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt