Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Insan..

Insan..
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Insan Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün Hayata defalarca insanlarla aynı mesafeden bak O zaman insanların ayrıca yüzünü, keza kalbini görürsün Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; önemli olan ne dek yükselsen de her şeye eşdeğer mesafeden bakabilmektir Hayatta her şey olabilirsin Ama mühim olan hayatın içinde İNSANolabilmektir Hoş bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu cümbür cemaat ister Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir  

Similar threads

Sevgi sözleri Hayata tepeden bakarsan insanların yalnızca tepesini görürsün Hayata her zaman insanlarla aynı mesafeden bak O vakit insanların ayrıca yüzünü, keza kalbini görürsün Önemli olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; mühim olan ne dek yükselsen de her şeye eşdeğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkadaşlık Üstüne Söylenen Manalı Sözler Herkesin hayatın da acı ve mutluluğunu paylaştığı özel dostlukları vardır Arkadaş kolay elde edilip kazanılmıyor Herkesle belki dost olunabilir ve cümbür cemaat sizin dostunuz olamaz Dostluk üstüne söylenen en manalı hoş sözleri sizler için melekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
seni özledim tatlı rüyalar 1549092637 1549092637 seniozledimtatliruyalar5c55472294f23seniozledimtatliruyalar5c55472294f23 http:wwwhizliresimcom20081271466 * ÖZLeDiM değer OLaNı * Parçalanmış ve yitik vakit dilimlerinde durmalıyız ayakta herşeye karşın boyanmış suratların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kısa Kısa Birbirinden Hoş Seni Seviyorum Mesajları Burada Bu konu; kısa seni seviyorum mesajları ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevdiğiniz insana hislerinizi daha romantik bir şekilde uyarlamak ve ifade yapabilmek istiyorsanız sizlere altında sunduğumuz seni seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Başkalarına hizmet etmek isteyenler, kendilerini ıslah etsinler yeter Çünkü nefsini ıslah eden kimse başkalarına fayda verebilir ve güzel şeyleri temsil edebilir (Gavsı Sâni Hazretleri) Müminler ve özellikle de eşler birbirlerinin kusurlarını örtmelidir İnsan önce kendi ayıp ve kusurlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt