Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsanda Baskın Ve Cekinik Olan Kalıtsal Ozellikler

İnsanda Baskın Ve Cekinik Olan Kalıtsal Ozellikler
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İnsanda Baskın Ve Cekinik Olan Kalıtsal Ozellikler nelerdir

İnsanda Baskın olan Kalıtsal Ozellikler

Sac, Deri, Tırnak, Diş Ozellikleri

Koyu renk sac
Kıvırcık sac
Sık vucut kıllılığı
Beyaz percem
Balık pulluluk
Diş minesi eksikliği

Goz Ozellikleri

Koyu renk goz

Yuz Ozellikleri

Ayrık kulak memesi
Kalın dudaklılık
Uzun kirpik

Dolaşım ve Solunum Sistemi
Normal kan pıhtılaşması
Normal kan hucresi

İnsanda Cekinik olan Kalıtsal Ozellikler

Sac, Deri, Tırnak, Diş Ozellikleri

Acık renk sac
Duz sac
Seyrek vucut kıllılığı
Doğal rengi
Normal deri
Normal diş minesi

Goz Ozellikleri

Acık renk goz

Yuz Ozellikleri

Yapışık kulak memesi
İnce dudaklık
Kısa kirpik

Dolaşım ve Solunum Sistemi

Kanın pıhtılaşmaması (Hemofili)
Orak hucreli anemi

Similar threads

İnsandaki Baskın Ve Cekinik Karakterler Nelerdir İnsanda Baskın ve Cekinik Olan Kalıtsal Ozellikler Nelerdir? İNSANDA KALITSALOLAN BAZI OZELLİKLER Baskın Ozellikler Cekinik Ozellikler Sac, Deri, Tırnak, Diş Ozellikleri Koyu renk sac Acık renk sac Kıvırcık sac Duz sac Sık vucut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İnsanda Egemen Ve Çekinik Olan Kalıtsal Özellikler nelerdir İnsanda Hakim olan Kalıtsal Özellikler Saç, Cilt, Tırnak, Diş Özellikleri Koyu renk saç Kıvırcık saç Sık vücut kıllılığı Beyaz kakül Balık pulluluk Diş minesi eksikliği Göz Özellikleri Koyu renk göz Yüz Özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kalıtım Konu anlatımı Kalıtım ve genetik konu anlatımı ozet Canlılardaki karakterlerin oluşumunu, yavru dollere gecişini ve canlılarda gozlenen ceşitliliğin nedenlerini inceleyen bilim dalına genetik veya kalıtım denir Canlıların sahip oldukları, anne veya babalarından aldıkları ozelliklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kalıtsal hastalıklar nelerdir performans odevi kalıtsal hastalıklar KALITIM Canlılar arasındaki benzerlik ve farklılıkların, ortaya cıkmasını sağlayan, bunların anne babadan cocuğa nasıl gectiğini, kalıtsal hastalıkları ve tedavileri inceleyen bilim dalıdırAynı tur canlılar kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İnsandaki Etken Ve Çekinik Karakterler Nelerdir İnsanda Etken ve Çekinik Olan Irsi Özellikler Nelerdir? İNSANDA KALITSALOLAN BAZI ÖZELLİKLER Egemen Özellikler Çekinik Özellikler Saç, Deri, Tırnak, Diş Özellikleri Koyu renk saç Açık renk saç Kıvırcık saç Düz saç Sık cisim kıllılığı Se...
Cevaplar
0
Görüntüleme
356
858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt