Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Insani yardım vakfı amacı nedir?

Insani yardım vakfı amacı nedir?
0
419

moderatör

Super Mod
Etkileşim
7
F-D Coin
12

IHHA ne demek?​

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.

Hak insani yardım derneği hangi cemaatin?​

Vakfımızın herhangi bir cemaat, ideolojik hareket veya siyasi parti ile bağı bulunmamaktadır. Vakfımız İslam'ın vakıf müessesi özelliklerini taşımaktadır ve Türk hukuk sistemi içerisinde kurulmuş olan bağımsız bir kurumdur.

İHH para yardımı yapıyor mu?​

İHH, işsiz kaldığı tespit edilen ve gündelikçi çalıştığı için geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 10 milyon TL nakdi yardım ve 100 bin aileye kumanya paketi dağıtımı için çalışma başlattı.

İHH İnsani Yardım Vakfı kimin?​

Fehmi Bülent Yıldırım Mahmut Savaş IHH/Founders

İHH ya nasıl katılırım?​

İHH'nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu'nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

İHH adak bedeli ne kadar?​

Vakfımıza yapılan bağışlarla her ay düzenli olarak adak kurbanlıkları kesilip, dağıtımı yapılıyor. Bir hisse adak kurban bağış bedeli 300 TL'dir. İsteyen vatandaşlar vakfımıza bir veya birden fazla adak kurbanlık bağışı yapabilirler.

Hangi Vakıflar güvenilir?​

Bağış Yapılabilecek Güvenilir Kurum Önerileri

• TEGV( Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) …
  • Türk Eğitim Vakfı(TEV) …
  • Lösev. …
  • Koruncuk Vakfı …
  • Darüşşafaka. …
  • Yarına Umut Ol.
Sep 25, 2018

Hak arama kurtarma kimin?​

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından kurulan Hak Arama Ve Kurtarma Umut Timi'nin fikir ve isim babasının İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olduğunu anımsatarak, “Ülkemizin afetle mücadele konusunda dünyaya örnek olacak çalışmaları var.