Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnsanımızdan İtiraflar

İnsanımızdan İtiraflar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
tangodance, Erkek , 30 , Yurtdışı
Bilinmez Numara
Sevgili aşkım; cep telefonuma hep bilinmez numaralar çağrı bırakıyor ya, hani sen de bundan çok rahatsız olduğun için geçen gün ağız dalaşı çıkardın da ben de Ne yapabilirim ama, sen de görüyorsun işte, numara bilinmiyordiye üste çıktım ya Hah o konu hakkında söylemem gereken bir şey var: Yeni sevgilimin numarasını telefonuma Unknown number(bilinmeyen numara) olarak kaydettim Zekama da hayran kaldım

truedesert, Kadın , 42 , İstanbul
Karım çıplak!
Bütün banyodan çıkmış kurulanıyordum ama iş yerinden biri aradı Kocamın tepkisini aynen yazıyorum: Tez üstüne bir şey giy!Hayır, görüntülü telefonumuz filan yok, ama kocamın dediğine göre 'adam hisseder'miş!

senindeğilim, Bayan , 31 , Artvin
Kurufasülye mi?
Kocama; Hayatım beni ne değin seviyorsun?diyorum; Çokdiyor, Ne değin fazla?diyorum; Çok, çokdiyor Azıcık anlatsanadiyorum, ''Kurufasulye ve pilav gibidiyor Susuyorum, susuyorum ve bir şey daha soramıyorum :f65:

hıçkırıktuttu, Erkek , 40 , Ankara
Kesilmiş çiçek isteyen?
Çiçekçinin önünden geçerken karıma; İçimden geldi sana çiçek alacağımdedim mi? Dedim Çiçekçiye indirim yapsın diye; Ben senin sürekli müşterinim ona kadardedim mi? Dedim Çiçekçi de karıma; Ben abiyi tanıyorum; benden çoğu kez çiçek alırdedi mi? Dedi Peki karım sık sık alınıp da onun görmediği çiçeklerin nereye gittiğini sordu mu? Sordu

delilikbubendeki, Bayan , 22 , İstanbul
Tatlı tatlı konuşalım
Sadece bir kere görüştüğüm ve bu görüşmede bana tatlı ısmarlayan öküz, buluşmamızı takiben her yerde buluşmak için defalarca arayıp mesajlar attı Her defasında ona bundan sonra sadece arkadaşca görüşebileceğimizi söylesem de durumu anlamamakta ısrar etti Sonunda kabul etmiş olacak oysa bana bir mesaj atıp banka hesap numarasını göndermiş Neymiş efendim; benim de diğerlerinden farkım yokmuş, tatlı parasını (22YTL) ertesi güne değin hesabında görecekmiş! Parasının bende kalmasını istemezmiş Ben diyorum da inanmıyorlar Akıllısı bulmaz beni bulmaaaz! :f23:

Skhuaban, Erkek , 25 , İzmir
Sevgilim
Seni mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağımdiyen bir sevgilim var İki günde bir tartışıyoruz Hani sen beni mutlu etmek için uğraşacaktın, niye aksama yapıyorsun?dediğimde ise verdiği yanıt ağlanacak cinsten Sen mutlu olmuyorsan ben ne yapayım?:f46:

pitipiti, Bayan , 35 , İstanbul
Yalancının mumu
Bana olan ilgisi artsın, biraz da huzursuz olsun diye gebe olduğumu söyledim, Aldırma sakın, doğur ve evlenelimdedi Şu Anda bana derhal 6 ay daha sonra doğacak bir bebek ve boşanma avukatı lazım zira hali hazırda evliyim!

KırmızıElma, Bayan , 27 , Kocaeli
Bir doktorla asla!
Genel cerrah olan sevgili aday adayımdan ilk iltifat: Gözlerin ne dek hoş ve büyük Sende guatr olmasın sakın!

seedlessgrapes, Kadın , 24 , Bursa
Solak ve Salak
Projesini bitirmesine muavin olduğum nişanlım akşam teşekkür mesajı atıyor: Aşkım sen benim sol kolumsunBen hemen yazıyorum kafamdan Sol kolunum natürel! Nankör seni Sağ kolun annen tabii!Kızdığım için cevap da vermiyorum mesaja Bir süre sonra mesajına karşılık alamayan ve senaristliğimden haberdar olan aşkım ikinci mesajını atıyor: ''Hani ben solağım ya''

homeless, Erkek , 22 , Denizli
demeselesi
Bana ayrıldığını Sensizde yaşarımmesajıyla aktaran eski sevgilime de öbür yazılırdedim mi? Evet Yalnız mıyım? Tekrar evet Mesleğime aşık mıyım? Sonsuza değin evet Buyrun daima beraber: Salaaaaak *

858,478Konular
981,302Mesajlar
29,566Kullanıcılar
sfdbeleopSon üye
Üst Alt