Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsanlar İstiklal'de 5 TL kapmak için birbirini ezdi

İnsanlar İstiklal'de 5 TL kapmak için birbirini ezdi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Insanlar%2DIstiklal%2Dde%2D5%2DTL%2Dkapmak%2Dicin%2Dbirbirini%2Dezdi%2D223455%2Ejpg

İstiklal Caddesi'ne takımıyla gelen İbrahim Yılmaz isimli kişi "Arkadaşlardan daima bildiriler alıyorum. 'Bizler için ne yapabilirsin, dünya için ne yapabilirsin. İstanbul'umuz için ne yapabilirsin?' üzere. Bunun araştırmasına girdim ben de. Sihirbaz arkadaşımla birlikte bir işbirliği yaptık ve bugün bir sürpriz yapacağız sizlere" diyerek yanına getirdiği illüzyonistle işe koyuldu.

Sihirbaz, ellerindeki kağıt modüllerini, illüzyonla 5'er liralıklara çevirerek herkesi şaşırttı.

Daha sonra Yılmaz isimli kişinin ellerini havaya kaldırmasıyla da illlüzyon grubu üstten çok sayıda 5'er liraları attı.

Vatandaşlar da onları toplamak için birbirleriyle yarıştı. Yılmaz isimli şahıs bu sistemle yaklaşık 2 bin lira dağıttığı öğrenildi.

858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt