Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnsanların Duygularıyla Oynamak Bu Dek Basit Mi????

İnsanların Duygularıyla Oynamak Bu Dek Basit Mi????

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 2 3 gün önce konu açmıştım konuştuğum kızın eski sevgilisi bana mesaj attı diye O konu sonuçlandı sonunda arkadaşlar şu anda sizlere onu anlatacağım maalesef Dün sabahtan o iki taraflı arkadaşımla konuşurken bizi tanıştıranla yani, onun sevgilisi aldı telefonu kanka hemencecik kadıköye gelin aleynayıda çağırıcam sizi burda tamamen samimi yapıcaz adamakıllı tanıştırıcaz dedi Ben cilalı dedim aleynayada söylemişler, ben gittim bi saat daha sonra aleyna ve aleynanın izmirden gelen bi arkadaşı geldi Iki Taraflı arkadaşımızın adı Merve sevgilisinin adıda Tayfun sonra Tayfun Aleynayı dışarı çağırdı ve bu aleynanın eski sevgilisi hakkında konuştular nasıl kurtulacağını falan sonradan Tayfun içeri girdi ben dışarı çıktım sonunda aleynayla baş başa kaldık konuşmak için ''Bak aleyna kimsenin bana attığı bi mesaj yüzünden senden vazgeçecek değilim, ben defalarca senin arkanda dururum ve seni mutlu etmeyi mükemmel bilirim bağlı eğer sende istersen yalnızca bi vakit ilişkimizi saklı tutarız etrafa etmeyiz'' dedim O da ''Evet mutlu olmak istemesem zaten buraya gelmezdim bende senin gibi düşünüyorum bi zaman etmeyiz yakın arkadaşlarımız dışarıda dedi'' Daha Sonra cafeye girdik oyun falan oynadık saat 1930 da mekandan ayrıldık Aleynayla konuştuğum için fazla rahattım çünkü o da istekli görünüyordu ve bu beni birazcık olsa rahatlatmıştı daha sonra Moda Sahile indik Akşam saat 1930 2000 arası hava karanlık sahilde daima sevgililer falan var Önden Tayfunla Merve el ele tutuşup gidiyorlar bizde arkadan yavaş yavaş konuşa konuşa gidiyoruz Daha Sonra Aleyna ailem hakkında bilgi falan istedi bende onun ailesi hakkında data aldım tanıyoruz yani birbirimizi sonradan bana ''ben seninle fazla mutlu olucam, uzun bi ilişki yaşamak istiyorum geçmişim kalabalık olsun istemiyorum bu yüzden ardına kadar gitmeye çalışalım kimse bize karışamasın hee bak bide önümüzdeki aşıklar dek(tayfun ve merve) olsak yeter'' falan dedi Bende konuştum işte hayallerimizi falan anlattık birbirimize Ben futbolcuyum işte o ben senin maçlarına falan gelirim beraber koşu yaparız falan dedi hayal kuruyoruz yani Daha Sonra elini uzattı elim üşüttü ısıtabilir misin burak dedi tuttum elini lakin nasıl tutuyor kesin yok elini hiç bırakmayacağım bidaha falan diyor işte Sonunda Kadıköy rıhtımın oradaki balona geldik dedi fakat ''eee artık teklif etmiycek misin burak?'' dedi bende ''Ediyorum o süre'' dedim ve hoş bi önerge ettim eveeeet diye uzatarak böyle kabul etti Her şey güzel ve takriben 1 saat el ele dolaştık kadıköyde ara sıra duruyoruz kafasını göğüsüme yaslıyor falan Sonra biz merve ile aleynayı minibüse bırakmaya gittik minibüsün içinden bile kalp yapıyor öpücük atıyor tut falan diyor Her şey yani Ve bunlar saat 2030 da oldu Eve geldik falan Aleyna 3 4 saat whatsappa girmedi Saat 2330 da mervenin telefonundan mesaj geldi ''Berkant ben Aleyna whatsappım bozuldu yazamadım özür dilerim bugün her şey çok güzeldi fakat ben düşündüm seninle yapamam aklımda başkası varken seninle mutlu olamam sen mutlu olmayı hakediyorsun lütfen konuşmayı uzatma Bundan Böyle sadece arkadaşız kendine iyi bak'' mesajı attı ben şok oldum açıkcası beklemiyordum çünkü gündüz el elesin fazla mutlu olucaz diyosun maç hayali bile kuruyorsun uzun ilişkimiz olucak diyorsun 3 saat sonradan bu mesajı atıyorsun Evet arkadaşlar koşul bu ve kendimi şuan çok fena hissediyorum, çünkü tam elektrik almaya başlamışken bide o konuları konuşmuşken Sizce ne yapmalıyım derhal peki???

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt