Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnsanLık Nedir ?

İnsanLık Nedir ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İnsanlık nedir?

İnsanlık başkalarının yüzüne arkadaş görünüp ardındaki kuyusunu kazmak mı ?? Yahut insanların başarısını kıskanıp ona bir takım yollarla daha çok başarılı olmasına engel olmak mı İnsanlık huzurun olduğu yerde huzursuzluk yaratmak mı ??? Haksız yere insanlara kötülemek ve onları dostlarına aşağılamak mi ??? İnsanlık düşene birde ben vurayım mı aramak yahut elini uzatım düşeni uyandırmak mıdır ????

İnsanlığımızı kaybettimiz yerde dostlarımızı, arkadaşlarımızı, hayatımızı kaybettimiş oluyoruz Ne kadar kabullenmesekte etraftaki insanlara hasar verdiğimizde çevremizdeki dostların teker teker kaybedildiğini görmezden geliyoruz Herşey Yalnızca çok hırsından öne çıkıyor İnsanlara yardım ederek onlara huzurlu bir hayat yaşamasına tezgâhtar olarak çevredeki dostluk zincirini genişleteceğimiz yere tersini yaparak bu zinciri daraltıp nefes alınmayacak bir ayla getiriyoruz Belki kendimizi değil fakat etraftakinlerin bundan etkilenmesi ve onlara hasar vermemize neden olabiliyoruz

Acilen Geçmişe Bakın ve Düşünün Hak Yediğiniz Yerde Durun ve Yaptığınız Yanlışları Düzeltmeye Çalışın

Bir Dost kazanmak böylece kolay yok lakin kaybetmek ise 1 saniyelik durum

İnsalığımızı, dostluklarımızı ve en önemlisi dostlarımız kaybetmeyelim

İnsan elde etmek öyle basit yok insanlık diğer bişey aramızdaki insan kılığına girmiş yaratıkları kendimizden ve çevremziden uzaklaştıralım

İnsan sevilince ve sevince güzeldir

!! *

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt