Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnsanoğlu..

İnsanoğlu..
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
insanoğlu;
9 ay 10 gune kadar ağlamaz
10 yaşına kadar sevimli yaramaz
20 yaşında gencliğinin kıymetini anlamaz
30 yaşında yaşar ama parası olmaz
40 yaşında anlar ki parasız olmaz
50 yaşında yolun yarısı kaygılanmaz
60 yaşında sağı solu belli olmaz
70 yaşında pek işe yaramaz
80 yaşında duymaz anlamaz
90 yaşına kadar muhtemelen yaşamaz
100 yaşında tarih olur unutulmaz

YALNIZ; istisnalar kaideyi bozmaz

Similar threads

Kadınları Deşifre eden bir KADIN (sizce dürüst mu yazmış sahiden merak ediyorum) eşlerimizi değiştik önce yazıyı okuyun kızlar, sonradan da yorumlarınızı bekliyorum kızlar kendimce hepimiz istisnayız, Pkize sudanın dedikleri hakkında ne düşünüyorusunuz? ben çok katılmıyorum açıkçası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kadina Daİr Bİr Yazi kadına dair yazılar kadınlara dair yazılar aldatılmaya sözler kadına güzel sözler şiirler 1548448306 1548448306 kadinadairbiryazi5c4b7234bb863kadinadairbiryazi5c4b7234bb863 http:wwwmorelmascomimagesstoriesiliskileriliski2%20%286%29 PAKİZE SUDA 'nın bir yazısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yaz Gelende Cıkam Yayla Başına turkusunun sozleri Yay gelende cıkam yayla başına, Kurban olam kalem gibi kaşına, Beni kınayanın gelsin başına, Ağam nerden gider yolu yaylanın, Bingol ’un hey! Yayla yolları dumanlı olur Boranlı olur Karışık olur! Hele yolu bilmeyenler icin Garipler icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
Öfkeliyken Söylenen Atasözleri öfkeliyken söylenen atasözleri şahlanmış atasözleri nelerdir hangileridir listesi ile ilgili bilgiler burada melekler ara sıra hepimiz sinirlenebiliriz meleklerofkeliykensoylenenatasozleri5c58aacdcbd6calt Her ne değin öfke baldan tatlıysa da öfkemizi teftiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Selamunaleykum arkadaşlar Bu değerli bilgileri size yazmak istedim,daha doğrusu alıntı yaptım inşallah işinize yarar Sabır Sual: Sabrın önemi nedir? Neye sabretmek daha çok sevaptır? CEVAP Sabır üç çeşittir En önemlisi günah işlememeye sabırdır Bir hadisi şerif meali şöyledir: (Sabır üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,460Konular
981,106Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt