Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Instagram Fenomeni Ezgi Özanlar'ı Kocası Tehdit Etti

Instagram Fenomeni Ezgi Özanlar'ı Kocası Tehdit Etti
0
95

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
instagram-fenomeni-ezgi-ozanlar-kocasi-tehdit-ediyor-1613651671.jpg

PeppyCooky ismiyle bilinen Instagram fenomeni Ezgi Özanlar, 2018 yılında evlendiği kocasından boşanmak isteyince kayınpederinden ve eşinden tehditler almaya başladı.

Savcılığa hata duyurusunda bulunan Özanlar, kayınpederinden “Seni Adana’da yaşatmayız.” üslubunda tehditler aldığını, artık tek başına dışarı çıkamadığını ve ofiste yaşamak zorunda kaldığını lisana getirdi.

"Boşandıktan sonra Adana'da yaşayamazsın"

36a16669b4c4875b0a12b0ba54cb3c7e31052ebf.jpeg

2018 yılında Lütfu Özanlar ile evlendikten sonra Adana’ya taşınan Ezgi Özanlar, anlaşamadıkları gerekçesiyle kocasıyla uygar bir formda boşanmak istediğini, fakat kocasından ve ailesinden hiç de uygar olmayan davranışlar görmeye başladığını lisana getirdi. Kayınpederi Hasan Özanlar tarafından tehdit edilen genç bayan, kendini yalnız ve tehlike altında hissettiği için artık tek başına dışarı çıkamadığını, güvenlik kameraları taktırdığı ofisinde yaşamaya başladığını belirtti.

Ezgi Özanlar, tehditlerle ilgili yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı; “Her yere grup arkadaşımla gidip geliyorum. Bu süreç taşıyamayacağım boyutlara geldi. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Bugün hata duyurusunda bulundum. Diliyorum ki bayanlar artık güçlü olarak hayata devam edebilecek duruma gelir ve bu usul tehditlerle karşılaşmazlar.”

Adana’ya taşındıktan sonra kendisine bir iş ve hasebiyle yeni bir hayat kurduğunu belirten Ezgi Özanlar, yalnızca uygar bir halde boşanmak istediğini ve boşandıktan sonra da Adana’da yaşamaya devam etmek istediğini, fakat kayınpederinin "Boşanırsan Adana'da yaşayamazsın." stilinde tehditlerde bulunduğunu lisana getirdi.

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt