Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnstagram Hesabı Silme/Dondurma

İnstagram Hesabı Silme/Dondurma
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İnstagram Hesabı SilmeDondurma

imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d268673f

Resim paylaşım platformu instagram hesabınızı facebook ya da twitter ’da olduğu gibi gecici sureli kapatma yani dondurma işlemi yapılamamaktadır Ya tamamen silip atacaksınız yada sonsuza kadar kullanacaksınız

Kızımın instagram hesabından resimli olarak silme işlemini adım adım anlatalım

Oncelikle tarayıcınızdan instagram hesabınıza girin Uygulama uzerinden silme işlemi yapılamıyor bu nedenle instagram ’a giriş yapın Sağ ust koşeden profili duzenle ’ye gelin

imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d27c9cac

Acılan sayfada en altta mavi bir yazıyla Hasabımı silmek istiyorum butonuna basın

imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d28ca8ef

Şu anda kızım kalp krizi gecirmek uzere imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d29cb20e Hesabıyla helalleşiyor…

imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d2ad7699

Hesabımı silmek istiyorum dedikten sonra size sebep belirtmenizi isteyen bir secenek kutucuğu verecekler Ama malesef o kutucukta neler yazdığını gorme fırsatım olmadı Melisa can havliyle kurtardı hesabını… Bu yuzden gerisi size kalmış

Bu işlemin geri donuşu olmadığını bir kez daha belirtelim Herkese sosyal gunler…

Similar threads

İnstagram Hesabı SilmeDondurma Resim paylaşım platformu instagram hesabınızı facebook veya twitter ’da olduğu gibi geçici süreli kapatma yani dondurma işlemi yapılamamaktadır Ya iyice silip atacaksınız yada sonsuza kadar kullanacaksınız Kızımın instagram hesabından resimli olarak silme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Instagram dünyanın en popüler sosyal medya platformu. Artık Instagram hesabı olmayan kişilerin sayısı oldukça az. Çünkü günümüzde hayat orada devam ediyor ve insanlar bu akışı kaçırmamak için bir hesap açma gereği duyuyor. Ancak bazı kullanıcılar da artık bu platformdan sıkıldılar. Sıkılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Instagram hesabını silmek ve dondurmak birbirinden farklı işlemlerdir. Instagram dondurma işlemi geçici bir süreç olabilirken, hesap silmek kalıcıdır. Hesap silmeye başvuran kişiler, hesaplarına tekrar erişemeyeceğinden kesin karar verdikten sonra işlem yapmalıdır. Son dönemlerdeki en popüler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sosyal medya uygulamalarından en popüler olanı Instagram dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcısı bulunuyor. Instagram uygulamasını kullanan birçok kullanıcı farklı nedenlerle uygulamadan ayrılmak istiyor. Uygulamayı silmek ya da dondurmak isteyen kullanıcılar Instagram'da hesap dondurma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sosyal medya uygulamalarından en popüler olanı Instagram dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcısı bulunuyor. Instagram uygulamasını kullanan birçok kullanıcı farklı nedenlerle uygulamadan ayrılmak istiyor. Uygulamayı silmek ya da dondurmak isteyen kullanıcılar Instagram'da hesap dondurma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt