Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnstagram Hesabı Silme/Dondurma

İnstagram Hesabı Silme/Dondurma
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnstagram Hesabı SilmeDondurma

Resim paylaşım platformu instagram hesabınızı facebook veya twitter ’da olduğu gibi geçici süreli kapatma yani dondurma işlemi yapılamamaktadır Ya iyice silip atacaksınız yada sonsuza kadar kullanacaksınız

Kızımın instagram hesabından resimli olarak silme işlemini adım adım anlatalım

Ilk Önce tarayıcınızdan instagram hesabınıza girin Kullanım üzerinden silme işlemi yapılamıyor bu nedenle instagram ’a antre yapın Sağ üst köşeden profili düzenle ’ye gelin

Açılan sayfada en altta mavi bir yazıyla Hasabımı silmek istiyorum butonuna basın

şu anda kızım kalp krizi dinmek üzere Hesabıyla helalleşiyor…

Hesabımı silmek istiyorum dedikten daha sonra size sebep belirtmenizi isteyen bir seçenek kutucuğu verecekler Lakin malesef o kutucukta neler yazdığını görme fırsatım olmadı Melisa can havliyle kurtardı hesabını… Bu yüzden gerisi size kalmış

Bu işlemin geri dönüşü olmadığını bir kez daha belirtelim Herkese sosyal günler… *

Similar threads

İnstagram Hesabı SilmeDondurma imagesinstagramhesabisilmedondurma5af72d268673f Resim paylaşım platformu instagram hesabınızı facebook ya da twitter ’da olduğu gibi gecici sureli kapatma yani dondurma işlemi yapılamamaktadır Ya tamamen silip atacaksınız yada sonsuza kadar kullanacaksınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Instagram hesap silme adımlarını, hesap silme linkini ve tüm ayrıntılara yazımızdan ulaşabilirsiniz. Instagram hesap silme süreci nasıl yapılır? Sosyal medya platformları büyük küçük herkesin ilgisini çeken teknoloji uygulamaları ortasında yer alır. Hesap dondurma süreci ile ilgili adımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Instagram hesap dondurma süreci için yapılması gerekenler kolay. Çeşitli nedenler ile toplumsal medyadan bir müddet uzaklaşmak isteyenlerin yardımına süreksiz olarak kapatma, öbür bir deyişle hesabı dondurma süreci koşuyor. Yaklaşık olarak 800 milyon kullanıcıya sahip, dev toplumsal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Instagram hesabını silmek ve dondurmak birbirinden farklı işlemlerdir. Instagram dondurma işlemi geçici bir süreç olabilirken, hesap silmek kalıcıdır. Hesap silmeye başvuran kişiler, hesaplarına tekrar erişemeyeceğinden kesin karar verdikten sonra işlem yapmalıdır. Son dönemlerdeki en popüler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sosyal medya uygulamalarından en popüler olanı Instagram dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcısı bulunuyor. Instagram uygulamasını kullanan birçok kullanıcı farklı nedenlerle uygulamadan ayrılmak istiyor. Uygulamayı silmek ya da dondurmak isteyen kullanıcılar Instagram'da hesap dondurma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt