NSTAGRAM HESAP ÇALMA
Instagram Hesabı Çalmak || Değişik Etkili Yöntem ||
1-) İlk olarak
2-) Siteye Girdikten Sonra ' Change ' Butonuna Basalım.
3-) Sonrasında Herhangi Dilde Herhangi Bir Kelime Yazın ve Domain Kısmından Kendinize Bir Mail Seçin.
NOT: @balanc3r.com Seçmeyin Çünkü Onay O Domain'e Gelmiyor. Nedenini ise bilmiyorum
NOT(2): Aklınıza Kelime Gelmiyor ise Kelime Oluşturan Bir Site Vereyim.
Buyrun Site;
4-) Oluşturduğunuz Maili İnstagram'ın Kayıt Sayfasında Mail & Telefon Yazma Kısmına Yapıştırın ve Kutucuğun Sonunda ( X ) yan Çarpı İşareti Var ise Hesabı Çalabilirsiniz Anlamına Gelmekte.
5-) Sonrasında Şifremi Unuttum Kısmına Gelerek Oluşturduğunuz Maili Yapıştırıp Şifremi Yenile Butonuna Bastıktan Sonra Temp-Mail'imizi Kontrol Edelim.
6-) Gelen Maile Basarak Şifremizi Yenileyebilir & Hesabı Ele Geçirebiliriz.
Biraz sabır isteyen bir yöntem ama cidden işe yarıyor.
CR = @m4a1geldi
Instagram Hesabı Çalmak || Değişik Etkili Yöntem ||
1-) İlk olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sitesine Gidelim.2-) Siteye Girdikten Sonra ' Change ' Butonuna Basalım.
3-) Sonrasında Herhangi Dilde Herhangi Bir Kelime Yazın ve Domain Kısmından Kendinize Bir Mail Seçin.
NOT: @balanc3r.com Seçmeyin Çünkü Onay O Domain'e Gelmiyor. Nedenini ise bilmiyorum
NOT(2): Aklınıza Kelime Gelmiyor ise Kelime Oluşturan Bir Site Vereyim.
Buyrun Site;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
4-) Oluşturduğunuz Maili İnstagram'ın Kayıt Sayfasında Mail & Telefon Yazma Kısmına Yapıştırın ve Kutucuğun Sonunda ( X ) yan Çarpı İşareti Var ise Hesabı Çalabilirsiniz Anlamına Gelmekte.
5-) Sonrasında Şifremi Unuttum Kısmına Gelerek Oluşturduğunuz Maili Yapıştırıp Şifremi Yenile Butonuna Bastıktan Sonra Temp-Mail'imizi Kontrol Edelim.
6-) Gelen Maile Basarak Şifremizi Yenileyebilir & Hesabı Ele Geçirebiliriz.
Biraz sabır isteyen bir yöntem ama cidden işe yarıyor.
CR = @m4a1geldi