Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

instagram hesap kapatma methodu

instagram hesap kapatma methodu
181
2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Snapchat hesap kapatma methodu Bu e-posta, snapchat desteğidir ?     uyumluluk@snap.com   Doğrudan kopyalamak için e-postaya ve koda tıklayın:   Merhaba Snapchat ekibi, cinsel içerikli yayın yapan bir hesap var ve bana hesap sahibinin Snapchat uygulamasını kullanmak için uygun yaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
  • Kilitli
Tamamen bana aittir ve denenip onaylanmıştır! Cinsel Suçlu Şikayet Etme: Bu yöntem en az taklit ve ölüm belgesi methodu kadar etkilidir. Form üzerinden yapicaz. Uygulama üzerinden yapmaya gerek yok ama nolur nolmaz gene siz taciz yada şiddet basabilirsiniz. Form linkini bıraktım. Burada önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
  • Kilitli
Hesabı Kesin Olarak Kapatır ve Hesap Açılmaz. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
159
Görüntüleme
3K
  • Kilitli
Bu konuda sahte ölüm belgesiyle hesap alma-kapatma yöntemini göstereceğim. Ancak bu methodu kendinizi korumak için kullanınız aksi taktir de eğer patlarsanız cezası büyük :) Öncelikle Bir Ölüm Belgesi Çıkartıyoruz Fotokopiden Bağlantı Linki ...
Cevaplar
3
Görüntüleme
259
  • Kilitli
Değerli form üyeleri sınırsız azure hesabı methodu paylaşacak var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
858,464Konular
981,129Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt