Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Instagram hesap kapatma ( Yapacak kişi arıyorum)

Instagram hesap kapatma ( Yapacak kişi arıyorum)
3
223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanquarex

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
62
Bir muhteremin Instagram hesabını kapatmak istiyorum. Şahsi gıcıklık yada eski sevgili olayı Elaman Çocuk tacizi davası sürüyor.
iletişim bilgini ver dc tg insta falan halledim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Dünya üzerinde en sevilen ve en sık kullanılan toplumsal medya platformlarından biri olan Instagram'ın yaklaşık 1 milyardan fazla kullanıcısı vardır. Büyük küçük herkesin ilgisini çeken bu platform üzerinden fotoğraf, kısa görüntü üzere çeşitli paylaşımlar yapılır. Her geçen yeni kullanıcılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
  • Kilitli
Tamamen bana aittir ve denenip onaylanmıştır! Cinsel Suçlu Şikayet Etme: Bu yöntem en az taklit ve ölüm belgesi methodu kadar etkilidir. Form üzerinden yapicaz. Uygulama üzerinden yapmaya gerek yok ama nolur nolmaz gene siz taciz yada şiddet basabilirsiniz. Form linkini bıraktım. Burada önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Instagram hesap dondurma süreci için yapılması gerekenler kolay. Çeşitli nedenler ile toplumsal medyadan bir müddet uzaklaşmak isteyenlerin yardımına süreksiz olarak kapatma, öbür bir deyişle hesabı dondurma süreci koşuyor. Yaklaşık olarak 800 milyon kullanıcıya sahip, dev toplumsal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Toplumsal medya uygulamalarından en tanınan olanı Instagram dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcısı bulunuyor. Instagram uygulamasını kullanan birçok kullanıcı farklı nedenlerle uygulamadan ayrılmak istiyor. Uygulamayı silmek ya da dondurmak isteyen kullanıcılar Instagram'da hesap dondurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
181
Görüntüleme
3K
858,528Konular
981,487Mesajlar
31,426Kullanıcılar
ködndkellSon üye
Üst Alt