Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İntel Core i3 VS Core 2 Duo...

İntel Core i3 VS Core 2 Duo...
0
121

Similar threads

Geçtiğimiz haftalarda desteği kesilen AMD ekran kartlarını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de AMD rakibi Intel karşımızda duruyor. Şirket, 10.nesil olan toplamda üç seriden 24 farklı işlemcinin üretimini durdurma kararı aldı. Sunduğu daha yüksek saat hızları sayesinde Tiger Lake tabanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Mikroişlemci üreticisi Intel, Skylake işlemci ailesini resmi olarak tanıttı Yeni işlemciler kullanım alanları ve cihazlara göre 4 ayrı kategori altında sunuluyor Mikroişlemci üreticisi Intel yeni işlemcilerini duyurdu Skylake mimarisi üzerine şekillenen yeni işlemciler, farklı kullanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
İşlemci denince akla birinci gelen şirket olan Intel, 9. Nesil Core işlemcilerini nihayet tanıttı. Masaüstü ve mobil olmak üzere iki başka kategoriden oluşan 9. nesil Intel Core işlemciler, mevcut 8. nesil Intel Core işlemciler üzerinde birtakım iyileştirmeler ve yeni teknolojiler içeriyor. 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Merhaba Arkadaslar Başlıkta Söylediğim Gibi İntel Pentium D 925 mi Yoksa İntel Core Duo 2 e4600 mü ikisi arasında Kaldım Birbirine Çokta Yakınlar Bir ForumTR ' ye Danışayım DedimSizce Hangisini Takabilirim Şu An Core Duo Var Sistemim İse Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
laptop alacaktım iki ürün arasında kaldım birincisi:** casper nırvana p ıntel core 2 duo işlemci p0 24 ghz 4 gb ddr2 1024 gb geforce 9600gs 320 gb sata dısk ikincisi:** TOSHIBA A3001MO Intel Core 2 Duo T5800 20 Ghz Mobile Intel® GMA 4500MHD , max 1340 MB grafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,509Konular
980,846Mesajlar
30,694Kullanıcılar
qeqeqeweqeSon üye
Üst Alt