Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Intel Cpu Ucode Loading Error Overclocking Failed

Intel Cpu Ucode Loading Error Overclocking Failed
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Intel CPU uCode loading error
CPU Over Voltage Error!
Overclocking failed or Overvoltage failed! Please enter Setup to reconfigure your system
Press F1 to Run SETUP
Press F2 to load default values and continue

açılışta bu hatayı alıyorum yeni bir işlemci ve ram taktım asus p5ld2x anakartıma fakat açılışta bu yukardaki hatayı veriyor sisteme restart attığımda ise monitöre görüntü gelmiyor bu seferde bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum f1e bastıgımda ayarlar hepsi normal durumda f10 yapıp çıkacağım zaman ise bilgisayar yeniden başlıyor fakat görüntü gelmiyor sadece f2 basıp çıktıgımda sistem açılıyor anlayamadım gitti arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Intel CPU uCode loading error CPU Over Voltage Error! Overclocking failed or Overvoltage failed! Please enter Setup to reconfigure your system Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue açılışta bu hatayı alıyorum yeni bir işlemci ve ram taktım asus p5ld2x...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Intel CPU uCode loading error CPU Over Voltage Error! Overclocking failed or Overvoltage failed! Please enter Setup to reconfigure your system Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue açılışta bu hatayı alıyorum yeni bir işlemci ve ram taktım asus p5ld2x...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt